Vores team

Jeg er glad for at være en del af Keepers, hvor jeg kan udforske mine faglige interesser.

Tobias er uddannet Cand.merc.aud med speciale i revision fra CBS. Han har opnået betydelig ekspertise i sin rolle som nyuddannet økonomikonsulent gennem en analytisk tilgang, som han har tilegnet sig under sin studietid. Derudover har han praktisk erfaring fra studiejobs inden for finanssektoren, herunder bank- og forsikringsbranchen.

Tobias’ faglige interesseområder centreres omkring regnskabsanalyse, optimering, effektivisering og CFO-services. I sin rolle som Assistant hos Keepers Consulting i København fokuserer han på at levere assistance til vores kunder inden for en bred vifte af konsulentydelser inden for regnskab og controlling.

Tobias tilgår opgaver struktureret med højt engagement, ansvarlighed og nysgerrighed. Hans erfaring, ønsket om at lære og høje arbejdsmoral gør ham værdifuld. Han kombinerer sin akademiske baggrund med praktisk erfaring til at håndtere komplekse udfordringer. Dette afspejler hans dedikation til kvalitet i arbejdet hos Keepers Consulting.

Som selvstændig, ansvarsbevidst og grundig samarbejdspartner udgør Tobias en værdifuld ressource for ethvert team. Han bringer altid en positiv attitude og en professionel tilgang til sine arbejdsopgaver. Som person er han meget ærlig og social og besidder en god evne til at opbygge stærke relationer.

Tobias Kofoed Madsen
Assistant | Consulting
København


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu