Vores team

Keepers er en velorganiseret arbejdsplads med stor fokus på og udvikling af den enkelte medarbejder. Sparringen og læringen fra dygtige og erfarne controllere har helt sikkert betydet meget for mig i mit valg af Keepers.

Alexander Pulli er cand.merc. i Accounting and Finance fra Syddansk Universitet i Odense og kommer med erfaring som bl.a. Finance Assistant hos Blue Ocean Robotics. Alexander er desuden uddannet Markedsføringsøkonom fra Erhvervsakademiet Lillebælt og har et solidt indblik i salg og kunderelationer fra en tidligere stilling som Account Manager hos Just Eat.

Som Controller i Keepers er Alexander medansvarlig for den daglige drift af vores kunders bogholderi og betalinger og bidrager med sin udadvendte natur til et nærværende og konstruktivt samarbejde, både internt blandt kollegaer og med vores kunder.

Struktur og organisering giver ro i maven – det er Alexanders mantra. Derfor giver det ham også en stor tilfredsstillelse at få ryddet op og afstemt korrekt i regnskabet. Og som kunde kan du være sikker på, at netop det vil afspejle sig i arbejdet, når Alexander med høj energi og et positivt mindset er ambitiøs på dine vegne og arbejder benhårdt på at opnå det bedst mulige resultat.

Alexander Pulli
Controller | Outsourcing
Fredericia


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu