Vores team

Keepers er en virksomhed i god udvikling og med fokus på mennesket – samtidig med at der i jobbet er mulighed for at opleve og skabe værdi for en masse spændende kunder.

Jacob er cand.merc. i økonomi og informatik fra Aalborg Universitet og kommer med en stærk forretningsforståelse, der kombineret med erfaring inden for økonomi og IT betyder, at Jacob hurtigt kan analysere sig frem til behov og løsninger på tværs af organisationer/afdelinger. Jacob ser sig naturligt nysgerrig på nye udfordringer og som Senior Manager i Aalborg bidrager han med at bygge afdelingen op og hjælpe Keepers’ mange gode kunder med opgaver indenfor økonomi og it.

Jacobs faglige interesse bevæger sig i krydsfeltet mellem økonomi, it og operationel drift, og det er hans mantra er, at fremtidens økonomifunktion skal ses som en del af kundernes forretning og være en aktiv del i denne. Konkret er Jacob øvet i at stille skarpt på muligheder og optimeringspunkter på tværs af drift og sikre forankring, der understøttet af finans gennem de korrekte IT-systemer kan skabe værdi for virksomheden. Dette dog med den nordjyske og løsningsorienterede tilgang, at vi må forstå den reelle udfordring for at kunne præsentere en brugbar løsning.

Jacob ser forskelligheden i et team som en styrke til at skabe de bedste resultater og er rent ledelsesmæssigt og personligt god til at rumme menneskelig diversitet. Også kunderne vil opleve dette, når Jacob ydmygt spørger ind til kundens forretning for at forstå processer og mål og derigennem finde den bedste løsning for alle parter.

Jacob Jensen
Senior Manager I Consulting
Aalborg

Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu