Vores team

Hos Keepers er der lagt op til en stejl læringskurve, hvor man vil blive udfordret, men hvor der samtidig er plads til at være nyuddannet uden så meget erfaring. Det faglige og sociale vægtes højt, og derfor passer Keepers godt til mig.

Marlene er uddannet cand.polit fra København Universitet i 2021 og har haft studiejob i et ministerie, hvor hun sad med prøveproduktion, udarbejdelse af kontorets budget samt andre løbende driftsopgaver. I Keepers er Marlene som Controller en del af vores Outsourcing-team i Fredericia, hvor hun varetager bogføring og controlling på en række kunder.

Marlenes faglige interesse bevæger sig inden for arbejdet med regnskab og økonomistyring. Samtidig finder hun statistik og dataanalyse særligt interessant, da det kan anvendes som et aktivt værktøj til at skabe overblik samt formidle knivskarpe budskaber.

Marlenes samarbejdsvillighed er en kæmpe styrke i relationen til såvel kunder som kollegaer. Som håndboldspiller gennem mange år kan Marlene med sikker hånd gribe en bold, drible den videre og aflevere den sikkert til en kollega eller kunde. Hun besidder både evnen og viljen til at indgå i en arbejdsproces, hvor proces og resultater er vigtige, samtidig med at der udvises stor respekt for andre parter, deres synspunkter og input. Således opnås ifølge Marlene viljen til åbenhed, loyalitet og ærlighed.

Der kommer altid orden i sagerne, når Marlene tager fat på en opgave med kvalitet for øje og en struktureret tilgang til opgaveløsningen, og vi kan garantere, at hun med et evigt skarpt fokus på output sikrer korrekt materiale og leverancer af høj kvalitet hver gang.

Marlene Koefoed
Controller I Outsourcing
Fredericia


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu