Vores team

Valget faldt på Keepers, fordi de sikrer rammerne for både min faglige udvikling, men også min personlige udvikling, og fordi de har mødt mig med deres Keepers-ånd, som jeg nu vil viderebringe i mine relationer.

Mikkel har en Bachelor i erhvervsøkonomi, HA fra Syddansk Universitet og er nu i gang med sit sidste år på sin cand.merc. i International Business med en minor i Accounting and Finance. Uddannelsen har indtil nu givet Mikkel en dybere forståelse for regnskab og finansiering, og hånd i hånd med Mikkels tidligere tid i revisionsbranchen er han nu klar til at gøre en forskel for den enkelte kunde

Mikkel vil arbejde deltid som Assistant i Consulting, hvor han skal varetage flere forskellige opgaver i økonomifunktionen hos vores kunder, heriblandt bogføring, afstemning, regnskab og controlling.  Mikkel går altid efter højeste kvalitet i opgaveløsningen og er kendt for sine forslag til mulige optimeringer af regnskabsprocessen.

Mikkel er resultatorienteret, stiller høje, men realistiske krav til sig selv og finder stor tilfredshed i at yde den bedst mulige service for kunden. Mikkel er nysgerrig som person og har en stor interesse i at tilegne sig ny viden. Generelt er han en medarbejder med godt humør, som kan lide et godt grin, men det er også vigtigt for ham at udføre den bedste og mest effektive løsning.

Mikkel Lytzen Jacobsen
Assistant I Consulting
København


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu