Vores team

Jeg har fulgt Keepers på sidelinjen igennem lang tid og har altid tænkt, at Keepers havde et lækkert og professionelt brand. Jeg ved også, at Katja står for kvalitet, så derfor var jeg ikke i tvivl om, at det skulle være Keepers, da chancen bød sig.

Tung ressource skal opbygge og drive ny afdeling i Aalborg
Pia kommer med erfaring fra bl.a. Deloitte og senest Beierholm som chef for Outsourcing. Hun har en HD og en cand.merc. aud fra Aalborg Universitet og skal som Senior Manager i Keepers være med til at opbygge og drive den nystartede Consulting-afdeling i Aalborg.

Pia kommer med et stort netværk i branchen og skal bl.a. være med til at tiltrække lønressourcer, som er stærkt tiltrængte. Kontoret i Aalborg skal primært være et interim/consulting-kontor, med mulighed for at have lønressourcer siddende, så vi kan matche den store efterspørgsel, vi oplever på området.

Pia brænder for at sætte det bedste team og matche sine kunders behov. Hun er knivskarp, når det kommer til at skabe struktur og overblik for kunden og kan lide at arbejde med procesoptimering og systemer. Vi kender Pia som rolig, udholdende og god til at lytte og opbygge relationer. Hun er fuld af ideer og elsker sparring på tværs, så hun kan udvide horisonten og lære noget nyt.

Pia Meyer
Senior Manager | Consulting
Aalborg

Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu