Vælg dit system

Få overblik over dit e-conomic-regnskab med en BI-løsning.

Få styr på din ESG-rapportering med Tracie

Din app til smart udlægshåndtering

Velkommen til
Keepers TECH.

Velkommen til Keepers Tech

I Keepers Tech har vi samlet alle vores IT-baserede løsninger, herunder Keepers Business Intelligence,  ESG rapporterings-softwaren Tracie og vores app til udlægshåndtering Outlay.

Få overblik over dit regnskab

Med Keepers Business Intelligence-løsning hjælper vi dig med at skabe et overblik og få indsigt i dit e-conomic regnskab.

Med Keepers BI får du en automatiseret og skalérbar BI-løsning med direkte adgang til e-conomic-data i Excel og Power BI. Det giver mulighed for hurtig og enkel analyse samt præsentation af dine data. Få mere information om funktioner, fordele og prismodel via “Læs mere” nedenfor.

 

ESG rapporterings-software

Tracies dashboard hjælper organisationer med at skabe overblik over ESG-data, identificere ESG forbedringspotentialer og sætte ambitiøse og realistiske målsætninger indenfor bæredygtighed. Vær på forkant, og marker din forpligtelse overfor bæredygtighed, ved at udnytte Tracies omfattende rapporteringsmuligheder og solide benchmarkingværktøjer.

Tracie opstod som et resultat af et stærkt samarbejde mellem Keepers ApS og Center for Cirkulær Økonomi.  Ved at kombinere Keepers’ ekspertise indenfor økonomistyring og rapportering med Center for Cirkulær Økonomis mange års erfaring med bæredygtig virksomhedsdrift, har vi udviklet et værktøj designet til at assistere og understøtte organisationer mod en grønnere fremtid. Dyk ned i Tracies fortælling, hvor præcision forenes med passionen for en lysere, mere bæredygtig fremtid.

Smart app til digital udlægshåndtering

Outlay er en app til smart udlægshåndtering. Du skal blot tage et billede af din kvittering, tjekke at oplysningerne er korrekte og trykke gem. Outlay er kompatibel med Android og Iphone, og som kunde i Keepers Outsourcing er det helt gratis. Læs mere om de mange features, vores simple prismodel m.m. herunder.

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.