Kontakt

Ydelser

Øg effektiviteten i din virksomhed
med RPA

Som en del af vores strategi er det ikke blot et mål, men en forpligtelse at være helt i front, når det kommer til teknologi og de muligheder, den bringer med sig. Keepers forstår, at teknologiske fremskridt i form af RPA-løsninger og innovation spiller en afgørende rolle i at forme nutidens økonomistyring og regnskabspraksis. Derfor er RPA robotautomatisering et af de områder, hvor vi kontinuerligt investerer og udvikler.

Hvad er RPA?

RPA står for “Robotic Process Automation,” og det refererer til brugen af softwarebots eller “robotter” til at automatisere gentagne og regelbaserede opgaver i forretningsprocesser. RPA-bots er designet til at udføre opgaver, der normalt udføres af mennesker på computere, såsom at navigere i softwareapplikationer, udføre dataindtastning, trække information fra databaser, udføre beregninger og meget mere. RPA software er i stand til at efterligne de handlinger, som mennesker udfører på en computer, men med større nøjagtighed og uden træthed eller fejl.

 

Samarbejdet på RPA-implementeringer

Effektiv implementering af RPA (Robotic Process Automation) kræver et tæt samarbejde mellem Keepers og vores kunder. Vi har en dybdegående ekspertise i Microsofts produktportefølje og tror på, at en klar opdeling af ansvar sikrer en glat og effektiv implementeringsproces. Herunder finder du en oversigt over, hvad Keepers bidrager med som RPA-specialister, og hvad vi forventer, at vores kunder leverer for at sikre en succesfuld implementering. Denne arbejdsdeling er afgørende for at optimere opsætningen og maksimere de potentielle fordele af RPA-teknologi i jeres organisation.

 

 

  • Keepers er specialister i RPA, men ikke IT-konsulenter
  • Vi anbefaler et simpelt IT-setup
  • Der skal være to virtuelle eller fysiske pc’er til rådighed samt mulighed for fjernadgang

 

  • Opsætning af IT ligger hos jeres IT-afdeling eller hos eksterne konsulenter
  • Jeres IT-afdeling involveres ifm. Keepers anbefaling til setup, da det er afhængigt af jeres sikkerhedssetup/infrastruktur.
  • I stiller nødvendigt IT-udstyr til rådighed

 

Derfor skal du
investere i RPA løsninger

Forankring af RPA

For at opnå den højeste effektivitet og tilpasning i automatiseringsprocesser, tilbyder vi forskellige driftsmodeller for RPA. Disse modeller er designet til at imødekomme forskellige organisatoriske behov og præferencer, hvilket sikrer, at hver virksomhed kan finde en model, der passer bedst til deres specifikke situation.

Robotic Process Automation (RPA) kan implementeres på forskellige måder inden for en organisation, afhængig af virksomhedens struktur og behov. Decentral drift indebærer, at RPA drives uafhængigt i forskellige forretningsenheder, hvilket giver en agil tilgang og hurtig implementering. Denne tilgang kan dog føre til usikker kvalitet og risiko for dobbeltarbejde, da der mangler en central koordination.

En hybrid driftsmodel kombinerer et centralt Center of Excellence (CoE) med decentral procesidentifikation og dokumentation. Denne model tilbyder en god balance mellem agilitet og kvalitetskontrol, selvom den kan opleve udfordringer med uklar definition af ejerskab mellem CoE og de enkelte forretningsenheder.

I en centraliseret drift samles alle RPA medarbejdere og opgaver på ét sted. Dette sikrer høj kvalitet og effektiv styring, men tilgangen er mindre agil og kan skabe flaskehalse, som kan ekskludere nogle forretningsenheder.

Derudover tilbyder nogle virksomheder, som Keepers, RPA as a Service, hvor RPA-processerne håndteres eksternt og på tværs af forretningsenheder. Denne outsourcing løsning frigør interne ressourcer og sikrer effektivitet, men det kræver en høj grad af tillid til og et tæt samarbejde med leverandøren for at vedligeholde en høj servicekvalitet.

Disse tilgange viser, hvordan RPA kan spille forskellige roller i forretningsdriften, hver med sine specifikke styrker og svagheder. Valget af den rette model bør derfor nøje afvejes mod virksomhedens specifikke behov, størrelse og kultur.
Se vores
RPA-ydelser

Robotics POC
proof of concept

Med et RPA POC hjælper vi dig med at påbegynde din rejse inden for robotprocesautomatisering og optimering af interne workflows.

Workshop
proces-identificering

Workshop, hvor vi sammen med nøglepersoner identificerer mulige RPA-processer og udfærdiger et katalog af muligheder.

Samtidig får du et estimat på implementering og potentiel tidsbesparelse.

RPA
Consultants

Ekspertkonsultation og samarbejde om udvikling, der sikrer overensstemmelse mellem automatiseringsstrategi og forretningsmål.


RPA as a
service

Erfaring viser, at RPA-projekter har brug for løbende vedligehold. 

Få en RPA serviceaftale hos Keepers, og frigiv ressourcer til andre opgaver.

 

 

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.