Vi har altid brugt

vores sunde fornuft

Vi har altid haft fokus på medarbejderforhold, ledelseskultur

og brugt vores sunde fornuft i alle aspekter af den måde, hvorpå vi driver virksomhed.

Dette har vi nu sat ord på i vores første ESG-rapport.

Vi tror på, at det bliver fremtiden for alle typer af virksomheder og ikke kun de større at skulle forholde sig til deres indvirkning på områderne Environment, Social, Governance og tage ansvar for deres aftryk på og bidrag til samfundet. Større virksomheder skal i dag i forbindelse med deres årsrapportering redegøre for virksomhedens arbejde med samfundsansvar, og det tager vi nu forskud på med vores første ESG-rapport.

I Keepers interesserer vi os for, hvad og hvordan vi påvirker hinanden, miljøet og mennesket. Derfor er det naturligt for os at forholde os til, hvordan vi med sund fornuft kan drive en ansvarlig virksomhedsdrift.

Vi gør det vi siger, og vi siger det, vi gør. Det er udgangspunktet i vores måde at drive forretning på. Det ligger dybt i vores værdisæt at tage ansvar, at møde andre i øjenhøjde samt sikre faglig og personlig udvikling, og vores fokusområder inden for ESG er en naturlig forlængelse af det arbejde, vi allerede gør og har gjort under udviklingen af vores virksomhed.

Andreas Ø. Borris, Katja Feldstein & Maria Bjerg, Partnere og Indehavere i Keepers.

Environment

Vi er bevidste om, at udslip af CO2 ikke kan undgås, men at vi kan arbejde på at minimere det. Da dette er vores første ESG-rapport, forventer vi at blive markant bedre på vores ESG-målinger og indsamling af data. I takt med at vi bestræber os på at minimere virksomhedens CO2-udledninger forventer vi, at dette øger vores viden om vores indirekte CO2-udledninger, således at vi også her kan forbedre og styrke vores indsats på området.
Keepers_Ikoner_2022_Environmental_green
Keepers_Ikoner_2022_Social_pink

Social

Vi ønsker at opbygge en kultur i Keepers med fokus på ærlighed, ansvarlighed og ordentlighed. Disse værdier skal være en gennemgående faktor blandt vores medarbejdere og i relationen til kollegaer, samarbejdspartnere og kunder. Vi håber dermed at opnå en tillid og nærhed med vores kunder, hvor der er stor fokus på transparens. Vi har derfor defineret fem værdier, som vi forsøger at efterleve i alt, hvad vi gør, både internt og ud mod kunderne.

Governance

Det ligger dybt i Keepers natur og dermed også værdisæt at være ansvarlige. Det gælder også, når det handler om den generelle drift af vores virksomhed, hvorfor vi prioriterer at holde os ajour med politikker og lovpligtige krav. Vores interne politikker er fundamentet for en stærk governance og med til at sikre, at vi er ansvarlige og troværdige som samarbejdspartner for vores kunder og som arbejdsgiver for vores medarbejdere. Med afsæt i verdensmålene om køn, ligestilling, diversitet og mangfoldighed, hvilket kommer til udtryk i vores rekrutteringsproces og interne politikker samt karriereforløb, stræber vi mod ansvarlig og fornuftig virksomhedsdrift.
Keepers_Ikoner_2022_Governance_blue

Download ESG Rapporter

Download vores seneste ESG-rapport herunder, og få et indblik i Keepers arbejde med Environment, Social og Governance.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.