Ydelser

Lønbehandling &
lønrådgivning

Al erfaring siger os, at de ansatte som oftest er virksomhedernes væsentligste aktiv. Løn i sig selv er måske ikke den største motivationsfaktor for medarbejderne, men ukorrekt eller for sent udbetalt løn er helt sikkert demotiverende. Keepers hjælper jer med lønbehandling og lønrådgivning, så I altid er på forkant med lønnen.

Fleksibel kvalitetshjælp til jeres lønbehandling

Keepers tilbyder den højeste kvalitet og råder over de skarpeste kompetencer inden for lønområdet. Det er med til at sikre den højeste faglige standard og effektivitet i såvel outsourcingløsninger som rådgivning, og vi løser mange forskelligartede opgaver på området omkring lønbehandling.

Vi leverer skalérbare løsninger samt et unikt koncept for kvalitetssikring ved både lønbehandling samt lønbogføring og –afstemning.

Tilpasset jeres behov for hjælp til løn

Keepers kan varetage dele af eller hele lønfunktionen i jeres virksomhed og indgår også gerne som interimressource som fx Løncontroller, Lønansvarlig eller blot for en gennemgang af processer, compliance review, ved implementering af nyt lønsystem, eller for at sikre et hensigtsmæssigt setup af lønkontering og lønafstemning.

Sådan kan vi hjælpe
med jeres lønbehandling

Outsourcing

Keepers varetager lønprocessen fra A-Z. Når du har indsamlet månedens input, sørger vi for at behandle løndata korrekt og producere lønsedler, bogføringsposter, betalinger og indberetninger til SKAT. Herudover leverer vi typisk også beregning af feriepengeforpligtelsen, refusionsanmodninger ved barsel og langtidssygdom samt indberetning til fx Danmarks Statistik eller brancheforeninger. Vores løsninger er skalérbare, og du bestemmer selv, hvilke dele Keepers skal tage sig af.

Feriepenge

Feriepenge-området er måske et af de mest komplekse områder, som alle virksomheder kommer i kontakt med. Keepers yder rådgivning om processen ved overførsel af ferie til nyt ferieår, afregning af feriepenge ved fratræden, rækkefølge for afholdelse af ferie, 6. ferieuge, feriefridage m.v., udarbejdelse af selve feriepengeforpligtelsen samt modeller til opfølgning på afholdt ferie.

Compliance review

Mange får lavet en udvidet løngennemgang i forbindelse med revision. Keepers hjælper gerne med gennemgang af kontrakter over til lønsedlen og sikrer, at lønsystemet beregner de forskellige løndele korrekt, samt at I overholder jeres personalepolitikker, og at denne er opdateret til nyeste lovgivning.

Refusioner

Får I søgt om refusioner ved barsel, sygdom, flexjob og lignende rettidigt? Og sikrer I, at refusionerne kommer og bliver bogført korrekt? Keepers hjælper med at udarbejde processer og modeller, der sikrer opfølgning på, om I får, hvad I er berettiget til.

Lønkonto & afstemning

Kan jeres lønninger let stemmes af? Og leveres data til regnskabsnoten så let som ingenting, samtidig med at mapping mellem løn- og finanskonti er dokumenteret og opdateret? Keepers rådgiver i et unikt setup af kontering, der gør, at afstemninger og årsregnskab udarbejdes effektivt og i høj kvalitet. Herudover stemmer vi også jeres konti af og sikrer, at alt er klar til revisionen.

Sparring & kurser

Vælger I at samarbejde med Keepers, får I ud over en servicepartner også en fast sparringspartner på lønområdet.
Lønmedarbejdere er ofte alene inden for deres fagområde og har sjældent nogen at vende ny lovgivning, personalepolitik eller andre nye tiltag med. Keepers står til rådighed for sparring og underviser gerne inden for lønbehandling, kontering og afstemning, ud fra materiale, der er skræddersyet til jeres virksomhed. Materiale der efterfølgende kan bruges, hvis der er brug for back-up ved fx ferie, sygdom og lignende.

Systemimplementering

Skal I have nyt lønsystem? Hvilke saldi skal man opdatere? Er de kommet korrekt ind i systemet, så der kan regnes på historiske data?
Keepers hjælper med rådgivning, test og opsætning af løndele og kontering, så beregninger stemmer overens med, hvad overenskomst og personalepolitik siger, og bogføringen bliver korrekt og kan stemmes af.

Kontakt mig for mere information

Partner | Payroll

Hør mere om
lønbehandling & lønrådgivning her

Hvis du ønsker yderligere information om vores omfattende lønbehandling og lønrådgivningsydelser, er du velkommen til at kontakte vores dedikerede team af eksperter. Men du kan også starte med en god introduktion til emnet i denne video: 

Afspil video

Derfor bør vi være
partner i jeres lønbehandling

Når du overvejer at outsource eller forbedre din virksomheds lønbehandling, er det afgørende at vælge den rette samarbejdspartner. Keepers er dedikeret til at levere førsteklasses lønadministration og rådgivningsydelser, og her er fem gode grunde til, hvorfor vi bør være din foretrukne partner på lønbehandling:

Ekspertise og erfaring:

Vores hold af specialister har omfattende erfaring inden for lønområdet og forstår de komplekse aspekter af lønadministration. Vi holder os ajour med de seneste ændringer i lovgivningen og branchens bedste praksis, hvilket sikrer, at din virksomhed altid overholder reglerne og opnår høj kvalitet i lønbehandlingen.

Tilpassede løsninger:

Vi forstår, at hver virksomhed er unik med sine egne behov og udfordringer. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til netop din virksomheds krav. Uanset om det drejer sig om en fuld outsourcing af lønadministrationen eller behov for specifik rådgivning, kan vi tilpasse vores ydelser specifikt til dig.

Effektivitet og skalérbarhed:

Keepers fokuserer på at gøre lønbehandlingen så effektiv som muligt. Vi tilbyder skalérbare løsninger, der kan vokse i takt med din virksomhed, hvilket giver dig fleksibilitet til at tilføje eller udfase ydelser efter behov.

Høj kvalitet og kvalitetssikring:

Vi er forpligtede til at levere ydelser af høj kvalitet. Vores unikke koncept for kvalitetssikring sikrer, at lønbehandling og -bogføring udføres korrekt og nøjagtigt, og at alt er klar til revisionen.

Personlig rådgivning og support:

Når du vælger at samarbejde med Keepers, får du ikke kun en servicepartner, men også en dedikeret sparringspartner. Vi står til rådighed for at besvare dine spørgsmål, hjælpe med at navigere i lovgivningen og personalepolitikker samt tilbyde kurser og undervisning. Vores mål er at være din pålidelige rådgiver på alle områder af lønbehandling.

Se flere
ydelser

Interim consulting
& projekter

Interim assistance
Højtuddannede konsulenter
Oprydning af regnskab
Procesoptimering
ERP-assistance
Sparring & support

Outsourcing af
økonomifunktionen

Bogføring og regnskab
Controlling
Rapportering
Faglig sparring / rådgivning
Automatiseret bilagshåndtering

Lønbehandling
& lønrådgiving

Outsourcing af løn
Feriepenge
Interim assistance til lønfunktionen
Refusioner
Afstemning af løn
Sparring & kurser
Systemimplementering

RPA og Digitalisering
af økonomifunktionen

Robotautomatisering – RPA
Rapportering & analyser i Excel & BI
Integration mellem systemer
ERP-assistance

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.