Kontakt

Ydelser

Vi tilbyder
ESG controlling, rådgivning og rapportering

Virksomheder oplever stigende krav til ESG, drevet af både lovgivning, kunder, medarbejdere og samfundet generelt. Hos Keepers tilbyder vores specialiserede ESG konsulenter assistance inden for ESG rådgivning og ESG-controlling. Uanset om du først skal til at gå i gang nu og har brug for at forstå de kommende lovkrav, eller om du er godt i gang og blot mangler arme og ben til at indsamle og beregne ESG data kan Keepers hjælpe dig til at komme godt i mål. 

Hvad står ESG for?

ESG står for Environment (klima og miljø), Social (sociale forhold) og Governance (forretningsdrift). Med andre ord omhandler ESG hvordan du som virksomhed påvirker miljøet og klimaet igennem din drift, hvordan du påvirker medarbejdere, leverandører og kunder, og hvordan du driver din virksomhed generelt set. Ud over at alle virksomheder påvirker både E’et, S’et og G’et på forskellige måder afhængigt af sektor, medfører dette også en række forretningsmæssige risici og muligheder for virksomheder, som kan forventes at påvirke omsætning, omkostninger, pengestrømme og omdømme på sigt. Derfor giver det for langt de fleste virksomheder mening at arbejde aktivt med de ESG-emner som er relevante for jer.

 

Hvad er CSRD, og hvad betyder det for din virksomhed?
CSRD står for Corporate Sustainability Reporting Directive, og er det nye bæredygtighedsrapporterings-direktiv fra EU, som kommer til at erstatte §99a i Årsregnskabsloven. CSRD-direktivet er en væsentlig skærpelse af ESG -rapporteringen,
og omfatter op til 1200 datapunkter som virksomheder skal rapportere på (og med flere undervejs). Uanset om du som virksomhed er direkte omfattet af CSRD-direktivet eller
ej, kommer implementeringen af dette til at have gevaldig betydning for de krav som du
vil blive mødt med, enten i din egen rapportering, eller som efterspørgsel på data til dine kunders rapporteringer.

 

 

ESG-controlling

Uanset om du har behov for hjælp til dataindsamling og afstemning op imod ERP-systemer, eller om du har behov for at beregne, estimere eller kvalitetssikre data, kan vores ESG-controllers hjælpe dig med at komme godt i mål. Vores ESG-controllers fungerer på samme måde som vores øvrige interim ydelser, og bliver en integreret del af dit team, i den periode hvor der er behov for det. Vi tilbyder ESG controllers på 3 niveauer, som for eksempler kan hjælpe med:

Assistant ESG Controller: For dig som har en CSRD ansvarlig på plads, men mangler arme og ben til at indsamle og analysere datapunkter, validere op imod ERP systemer m.v.

ESG Controller: For dig der har brug for hjælp til at beregne og/eller estimere mere komplekse datapunkter, udarbejde og dokumentere regnskabspraksis eller koordinere dataindsamling i organisationen.

Senior ESG Controller: For dig der ønsker en erfaren samarbejdspartner til at styre og implementere rapporteringen, strømline dette med den finansielle rapportering eller integrere ESG data i økonomisystemer.

Se vores arbejde
med ESG

Kontakt os

Katja Feldstein

Partner

Andreas Østergaard Borris

Partner & CEO

Liza Zozula Grønborg

Senior Manager

Læs om Keepers arbejde med ESG

Få et indblik i Keepers arbejde med Environment, Social og Governance, og download vores seneste ESG-rapport.

Se flere
ydelser

ESG

Rådgivning & sparring

ESG controlling (interim)

Dataindsamling & ESG-regnskabsmanualer

CSRD support (dobbelt væsentligheds-/gap-analyser)

Rapportering inkl. projektstyring

ESG driftsmodel & systemintegration

Business Finance

Driftsmodel

Finansiel planlægning

FP&A-specialister

Ledelsesrapportering

Performance Management

Styringsmodel

Digitalisering
af økonomifunktionen

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.