Kontakt

Vores team

Kvalitet og korrekthed er min mærkesag. Hvis mit navn står på, skal jeg kunne stå inde for det arbejde, der er udført, og jeg vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten.

Mette er en særdeles skarp profil i Keepers lønteam. Som kunde får du en kompetent sparringspartner, der yder sikker rådgivning om alle lønadministrative udfordringer, og en erfaren projektleder, som procesoptimerer og kvalitetssikrer lønbehandling hos store såvel som mindre virksomheder inden for alle brancher. Mette er en yderst tillidsvækkende kompetence, der altid sikrer, at kunderne kommer godt i mål med lønadministrative udfordringer uanset omfang.

En god stemning og en høj arbejdsmoral i hele teamet motiverer Mette i det daglige arbejde. Hun giver alle kunder en tryg opstart, når hun er med hele vejen gennem et projekt fra analyse og design til implementering, test og drift. Mettes brede erfaring med lønoutsourcing og interim lønadministration, procesoptimering og effektivisering af lønfunktioner er en uvurderlig styrke. Mette har godt 20 års relevant erfaring, idet hun startede sin karriere som lønkonsulent i Holbæk Kommune og herefter fik mere end 16 år i Deloittes Payroll Service. Hun er efteruddannet i alle tænkelige lønrelaterede emner.

Mette Karlsen
Manager | Payroll
København

Se flere

Keepere her

Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.