Vores team

Jeg er stolt af at være en del af en nytænkende og dedikeret virksomhed med stærke og menneskelige værdier, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling. Hos Keepers kan jeg kombinere mine faglige kompetencer indenfor økonomi og digital marketing.

Julia er cand.merc. i Commercial & Retail Management og har en bachelor i erhvervsøkonomi fra Aarhus Universitet. Desuden har hun en markedsføringsøkonomuddannelse og har stor faglig interesse for kommunikationsindsatser, digital marketingstrategi og brand management.

Som Marketing & Communications Coordinator hos Keepers koordinerer og eksekverer hun Keepers digitale marketing- og kommunikationsindsatser på vores forskellige digitale platforme. Derudover håndterer hun også en række administrative opgaver.

Julia udstråler positivitet, ordentlighed og hjælpsomhed, samtidig med at hun motiveres af en hverdag fyldt med faglig udvikling, samarbejde og høje ambitioner. Hun går struktureret til sine opgaver med et positivt og kreativt mindset og bestræber sig altid på at gøre sit bedste.

Julia Koch Poulsen
Marketing & Communications Coordinator
Fredericia


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.