Vores team

Hos Keepers er der en god blanding af personlig og social udvikling, som stemmer overens med mine egne mål. Gennem sparring med nogle af de dygtigste personer indenfor dette felt, bliver mit ønske om en stejl læringskurve indfriet.

Edin Husadzic er uddannet Cand.Merc. i Accounting, Strategy & Control ved Copenhagen Business School og kommer med erhvervsmæssig erfaring fra en datacentral, hvor han har arbejdet med afstemning af kunders konto og depotbevægelser, registeret handler i diverse trading-programmer samt optimeret interne processer. Edin har desuden erfaring med udarbejdelse af finansiel rapportering samt optimering af interne processer.

Som Consultant i Consulting-teamet i København assisterer Edin kunderne med forskellige opgaver indenfor regnskab, analyse og procesoptimering, hvilket er i god tråd med hans faglige interesse, der bevæger sig i krydsfeltet mellem regnskabsanalyse, investering og CFO-services.

Edin er altid åben overfor at tilegne sig ny viden og elsker at blive klogere på sig selv både som person og rent fagligt. Edin er kendt for at arbejde struktureret og målrettet, og han kan godt lide, at tingene er ordentligt planlagt, og at der er styr på detaljerne.

 

Edin Husadzic
Consultant | Consulting
København


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.