Vores team

Keepers er en hurtigt voksende virksomhed, hvor digitalisering er i fokus, men hvor man stadig møder kunder og medarbejdere i øjenhøjde. Samtidig stifter man bekendtskab med flere forskellige virksomhedstyper, hvilket giver mig mulighed for stor udvikling både fagligt og personligt

Kathrine er uddannet Finansiel Controller fra UCN, University College Nordjylland og blev færdig med sin uddannelse i 2020 sideløbende med et job som sagsbehandler i Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse. Kathrine har desuden en baggrund som finansassistent med speciale i forsikring og pension fra Forsikringsakademiet Rungstedgaard og har gennem en årrække arbejdet med forsikring for både private og erhverv.

Kathrine arbejder for at styrke relationen med kunden og på den måde forbedre samarbejdet. Som Payroll Assistant i Keepers sørger hun for, at opgaven bliver løst på bedst mulige vis med kunden i fokus.

Motivationen til at yde en ekstra indsats er for Kathrine tæt forbundet med det at gøre en forskel for kunder og kollegaer og generelt gøre hverdagen lettere for dem. Hun er fyldt med gå-på-mod og lader sig ikke slå ud af de små bump på vejen, der måtte være til målet, og hendes entusiasme er ikke til at tage fejl af, når der er noget, hun virkelig brænder for.

Kathrine Holt
Consultant | Payroll
Aalborg


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.