Vores team

Hos Keepers får jeg en unik mulighed for at sparre med nogle af landets skarpeste hoveder inden for deres felt, og jeg er overbevist om, at vi i fællesskab kan skabe en værdifuld vinderkultur, som vil smitte af på både kunder og kollegaer.

Ervin er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet med særligt fokus på programmering og international økonomi og er Senior Consultant hos Keepers’ afdeling i København.

Ervin har gennem sin uddannelse og praktiske erfaring tilegnet sig en stærk analytisk og løsningsorienteret profil med særligt fokus på optimering og automatisering af interne processer gennem RPA- og VBA-løsninger. Med stærke analytiske evner og et fokus på virksomhedens behov er det magtpåliggende for Ervin at levere et gennemarbejdet og fremtidssikret slutprodukt.

Ervin har bred praktisk erfaring fra det danske erhvervsliv, som inkluderer stillinger inden for Investment Banking, Business Controlling samt et udenlandsophold hos den Danske ambassade i Paris. Han har således opnået værdifuld erfaring inden for digitale løsninger, dataanalyse, politiske processer, optimering af interne processer, virksomhedsrådgivning samt formidling af komplekse problemstillinger til både ligesindede og eksterne interessenter.

Ervin Osmanagic
Assistant Manager | Consulting
København


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.