Vores team

Love at first sight. Allerede ved jobsamtalen kunne det fede arbejdsmiljø, den gode stemning og Keepers høje mål mærkes. Det er fantastisk. Personligt kommer man også på en udviklingsrejse, hvilket var meget tiltalende for en nyuddannet.

Thomas har en bachelor i erhvervsøkonomi og en cand.merc. i Accounting & Finance fra Syddansk Universitet. Sideløbende med sin uddannelse har han arbejdet som studentermedhjælper i en økonomiafdeling, hvor han har udviklet erfaring inde for den daglige drift af økonomifunktionen. Med sin uddannelses- og erhvervsmæssige baggrund, kan han løse komplekse økonomiske problemstillinger samt håndtere opgaver i økonomifunktionen, såsom: fakturahåndtering leverandører, bogføring, salgsfakturaer og månedlige opfølgninger.

Som Consultant i Keepers Consulting-team i Fredericia varetager Thomas forskellige opgaver i økonomifunktionen hos vores kunder, hvor han stræber efter at yde en god arbejdsindsats, holde en høj kvalitet i opgaveløsningen og tilfredsstille kundens behov.

Thomas interesserer sig for den generelle sammenhæng i økonomiafdelingen, hvor han mener, at man med en struktureret og pligtopfyldende tilgang til arbejdsopgaverne, opnår de bedste resultater for virksomheden, hvilket skaber det bedste grundlag for at kunne procesoptimere arbejdsgangen.

Thomas stræber altid efter at være en god kammerat på kontoret – en man altid kan gå til, hvis man har faglige problemer eller noget personligt på hjertet. Thomas er i det hele taget en ægte holdspiller, og sport har altid været en stor del af hans liv, hvorfor han altid sætter holdets mål over sine egne. Med godt kammeratskab og højt humør på kontoret, opnås ifølge Thomas det bedste arbejdsmiljø og derved de bedste resultater.

Thomas Stuhr
Consultant | Consulting
Fredericia


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.