Vores team

Efter et møde med Katja fik jeg et fantastisk indtryk af Keepers og deres spændende udvikling samt de udfordringer, de står overfor. Jeg kunne hurtigt se mig selv være en del af Keepers familien, hvor jeg kan udvikle mig både personligt og fagligt.

Sotirios har en kandidat i Matematik fra Københavns Universitet. Efter endt uddannelse startede han med at lære forskellige værktøjer og teknologier så som Python til Dataanalyse, Data Science og Machine Learning, SQL, Power BI og mange flere gennem online kurser.

Som Datakonsulent i Keepers er hans opgave at løse kunders problemer vedrørende Robotic Process Automation (RPA) og Business Intelligence samt andet relateret hertil. Sotirios’ faglige interesse ligger indenfor data science, dataanalyse og især at anvende data til at opnå relevante indsigter, løse problemer og træffe forretningsbeslutninger.

Sotirios har et analytisk og struktureret mindset og har et skarpt øje for detaljen, som er væsentlige styrker, han har tilegnet sig gennem at studere matematik. Samtidig trives han med at have en systematisk tilgang til de udfordringer, han møder og tager gerne opgaverne step-by-step. Han er meget hjælpsom overfor alle omkring sig og har en god evne til at forstå, hvad andre føler og sætte sig ind i deres udfordringer. Således forsøger han altid at hjælpe med brugbare råd på bedst mulig vis.

Sotirios Ziakas
Assistant | Consulting
København


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.