Vores team

Selvom Keepers kun har eksisteret i 8 år, er det en succesfuld virksomhed og i mine øjne en af de stærkeste inden for sit felt. Jeg er stolt over at have muligheden for at arbejde sammen med de mange dygtige kollegaer.” - Svitlana Vasylyk, Assistant i Outsourcing, Fredericia.

Svitlana kommer med en økonomiuddannelse fra hjemlandet Ukraine, svarende til en kandidatgrad i erhvervsøkonomi. Som Controller i Keepers Outsourcing drifter Svitlana sammen med sit team kundernes regnskaber, udføre controlling og andet arbejde naturligt forbundet med stillingen. Svitlana er højt uddannet med flere års erfaring og kaster sig med det nye arbejdsliv i Danmark nu også ud i at lære, hvordan regnskab er reguleret efter dansk lovgivning.

Det ligger Svitlana meget på sinde at arbejde efter de højeste standarder for professionalisme for at opnå den maksimale effektivitet og opfylde samfundets og derigennem kundernes behov.  – en professionalisme, der bl.a. kommer til udtryk ved den ansvarlighed, hun udviser, uanset hvilken opgave hun påtager sig. Med Svitlana er kunderne i trygge hænder og kan regne med, at leverancerne er af høj kvalitet og bliver leveret til tiden.

Svitlana besidder en særlig, høj arbejdsmoral, og hun yder altid sit bedste, når hun med sin høflige fremtoning påbegynder nye opgaver. Det betyder desuden meget for Svitlana, hvordan atmosfæren er på arbejdspladsen, og hun gør sit til at sikre, at alle omkring hende har det godt.

Svitlana Vasylyk
Controller | Outsourcing
Fredericia


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.