Vores team

Hos Keepers får jeg en unik mulighed for at udvikle mig i den retning, jeg gerne vil og blive ekspert i lige netop det, jeg ønsker. Der bliver taget hånd om dig fra starten, og kulturen er konkurrencedygtig og nærværende. Det er den bedste præmis for at opnå det, man brænder for.

Niluushan er uddannet cand.merc. fra Aarhus med fokus på investering, finansiering og strategisk optimering, men har også en særlig styrke på IT-området, idet han har færdiggjort de to første år af en IT-bachelor. Med stærke it-skills, salgs- og ledelseserfaring samt praktisk erfaring med KPI-styring, forecasting og rapportering fra en stor international virksomhed, servicerer Niluushan vores kunder i rollen som Senior Consultant og er med til at udvikle og vedligeholde Excelmodeller med VBA, RPA og SQL-databaser.

Niluushan elsker at nørde med tal, når det kommer til alt fra finansiering og investeringsanalyser til værdiansættelse og regnskabsanalyser. Han er en ’fast learner’ og begår aldrig den samme fejl to gange. Og så er han usandsynligt detaljeorienteret og helt eminent til at huske tal, hvad enten det er årstal eller hestekræfter på biler. Med Niluushan i dit team, er du garanteret en hårdtarbejdende, ambitiøs ressource, der sigter højt, overrasker og altid stiler efter at yde bedre end forventet.

Niluushan Kulasegaram
Senior Consultant | Consulting
København


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu