Kontakt

Vores team

Jeg har valgt Keepers, da jeg igennem mit netværk har hørt positivt om virksomheden. Derudover kan jeg se mig selv i Keepers værdier. Yderligere er jeg stor tilhænger af, at man som medarbejder bliver værdsat og en del af et sundt arbejdsmiljø, hvor det kollegiale spiller en væsentlig rolle.

Mathias har en baggrund fra Aalborg University Business School, hvor han har en bachelorgrad i HA-almen og en kandidatgrad i Cand.merc. Økonomistyring. Hans ekspertise ligger indenfor økonomiområdet, hvor han er dedikeret til at skabe struktur i regnskabsprocesser og effektivisere dem for at minimere omkostninger og maksimere profitabilitet.

Som Assistant i Keepers Consulting hjælper han vores kunder med en bred vifte af opgaver indenfor økonomifunktionen, herunder at optimere processer. Hans særlige styrke er de kompetencer og færdigheder, som han har opnået igennem sit studie og tidligere studiejobs, hvilket har rustet ham til at tackle forskelligartede udfordringer inden for økonomifeltet.

Mathias udviser en alsidig og intuitiv tilgang til problemløsning, og hans personlighed skinner igennem som udadvendt, nysgerrig, åben og ærlig. Han er ikke bange for at stille spørgsmål og tage udfordringer op med et åbent sind. Han sætter en ære i at udføre sine opgaver med høj kvalitet for at skabe størst mulig værdi for kunden.

Mathias Fuglsang Mikkelsen
Assistant | Consulting
Aalborg


Se flere

Keepere her

Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.