Vores team

Keepers tiltaler mig, da de har digitalisering og god service i højsædet samtidig med, at de vil drive en god og sund arbejdsplads, hvor der er plads til både personlig og faglig udvikling.

Christian er uddannet cand.merc.aud fra CBS, som han færdiggjorde i december 2021. Parallelt med studiet har han arbejdet som revisor, hvor han primært har beskæftiget sig med mindre‐ og mellemstore virksomheder. Christian brænder for Business Finance og Finance performance, og han har gennem tidligere erfaring opbygget en stærk regnskabsmæssig forståelse.

Som Senior Consultant i Keepers Consulting varetager han en bred vifte af opgaver i økonomifunktionen for vores kunder. Christian trives med at arbejde på tværs af organisationen med forskellige stakeholder og er vant til at arbejde i forskellige systemer for at kunne levere rapporteringer og regnskaber.

Christian er en udadvendt, ambitiøs og nysgerrig profil med en struktureret tilgang til udførelsen af sine opgaver, og han er vant til at overholde stramme deadlines. Han er anerkendt af sine kollegaer for at være en holdspiller og for at fremme en god og klar kommunikation. Christian møder sine kunder og kollegaer med et åbent sind og tror på det bedste i mennesker.

Christian Vergmann Klausen
Senior Consultant | Consulting
København


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.