Kontakt

Vores team

Hos Keepers er der rig mulighed for at udvikle sig fagligt samtidig med, at der vægtes et positivt socialt arbejdsmiljø, hvilket giver mulighed for at få gode sociale relationer.

Signe er uddannet cand.merc. i Økonomistyring med en bachelor i erhvervsøkonomi fra Aalborg University Business School. Hun har desuden kombineret sin kandidat med valgfag inden for Finance og har derfor en teoretisk forståelse af international finance samt M&A.

Som Assistant i Consulting i Keepers Aalborg bidrager Signe med en engageret og professionel tilgang til arbejdet. I denne rolle har hun rig mulighed for at udfolde sine faglige interesser indenfor økonomistyring og controlling.

Signe er en utrolig imødekommende person med et stærkt gå-på-mod. Kombineret med hendes naturlige nysgerrighed, tilegner hun sig derfor nemt ny viden. Hun arbejder struktureret og er derfor god til at planlægge sine arbejdsopgaver og tid. Effektivitet, vedholdenhed og tillid er naturlige elementer i Signes arbejde og personlighed. Derudover er hun meget pålidelig og pligtopfyldende, hvilket betyder, at kunder altid kan forvente at få et produkt af høj kvalitet og leveret til tiden.

Signe Jensen
Assistant | Consulting
Aalborg


Se flere

Keepere her

Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.