Vores team

Hos Keepers er der rig mulighed for at udvikle sig fagligt samtidig med, at der vægtes et positivt socialt arbejdsmiljø, hvilket giver mulighed for at få gode sociale relationer.

Signe er uddannet cand.merc. i Økonomistyring med en bachelor i erhvervsøkonomi fra Aalborg University Business School. Hun har desuden kombineret sin kandidat med valgfag inden for Finance og har derfor en teoretisk forståelse af international finance samt M&A.

Som Assistant i Consulting i Keepers Aalborg bidrager Signe med en engageret og professionel tilgang til arbejdet. I denne rolle har hun rig mulighed for at udfolde sine faglige interesser indenfor økonomistyring og controlling.

Signe er en utrolig imødekommende person med et stærkt gå-på-mod. Kombineret med hendes naturlige nysgerrighed, tilegner hun sig derfor nemt ny viden. Hun arbejder struktureret og er derfor god til at planlægge sine arbejdsopgaver og tid. Effektivitet, vedholdenhed og tillid er naturlige elementer i Signes arbejde og personlighed. Derudover er hun meget pålidelig og pligtopfyldende, hvilket betyder, at kunder altid kan forvente at få et produkt af høj kvalitet og leveret til tiden.

Signe Jensen
Assistant | Consulting
Aalborg


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.