Vores team

Efter jobsamtalen var der ingen tvivl angående at vælge Keepers. De store ambitioner og den høje prioritering af det sociale hos Keepers tiltalte mig meget. Dette kunne jeg allerede mærke på baggrund af stemningen på kontoret. Jeg var derfor aldrig i tvivl!

Emil er cand.merc. i Økonomistyring med en bachelor i erhvervsøkonomi fra Aalborg Universitet. Hans faglige interesser bevæger sig inden for økonomistyring, hvor han især har en brændende interesse for accounting og controlling, hvilket tydeligt skinner igennem i hans arbejde.

I sin rolle som Assistant hos Keepers Consulting i København spiller Emil en vigtig rolle inden for økonomifunktionen for vores kunder. Han tager sig af en række forskellige opgaver med stor omhu, ansvarlighed og med kvalitet for øje.

Emil er en imødekommende person med et stort engagement og en imponerende målrettethed. Emil går struktureret til problemløsningen af sine opgaver med henblik på at opnå effektivitet og succes for kunden. Hans stærke viljestyrke og dedikation skinner igennem i hans flittige arbejde og fokus. Kombineret med hans nysgerrighed har han nemt ved at tilegne sig ny viden.

Emil Botin Kjeldsen
Assistant | Consulting
København


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.