Kontakt

Vores team

Jeg valgte Keepers, fordi jeg blev fortalt, hvordan det er at arbejde i Keepers. Her følte jeg i høj grad at medarbejdere hos Keepers ses som mennesker og ikke tandhjul. Jeg har altid gerne ville starte min karriere efter uddannelse i en flad organisation med et socialt samvær, der styrker den faglige udvikling.

Alexander er uddannet fra CBS med en bachelor i HA Almen samt en kandidat i økonomisk markedsføring, herunder med en minor i Finansiering og regnskab. Han har bred faglig interesse inden for finansiering, investering og regnskab. Som Assistant i Keepers Consulting i København håndterer han diverse opgaver indenfor økonomifunktionen for vores kunder.

En af de mest bemærkelsesværdige kvaliteter ved Alexander, er hans utrolige målrettethed og positive indstilling. Han er kendt for at arbejde i et hurtigt tempo og konsekvent stræbe efter at opnå sine mål. Han har en god evne til at bevare et højt humør under arbejdsprocessen. Alexander forstår, at løsningen af komplekse problemstillinger bliver mere effektiv og behagelig, når man kan gøre det med et smil på læben.

Alexander er en meget imødekommende person, som værdsætter at møde og kommunikere med mennesker. Han er robust af natur og besidder en god evne til at forblive positiv, selv i udfordrende situationer.

Alexander Maximillian Riedl
Assistant | Consulting
København


Se flere

Keepere her

Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.