Vores team

Jeg havde et ønske om at være et sted, hvor iværksætterånden lever, og man kan være med til at sætte sit præg på udviklingen. Det har jeg fundet hos Keepers.

Nikolaj har en HD fra CBS og kommer med flere års erfaring som hhv. revisor samt CFO for to mindre selskaber. Som Manager i Keepers servicerer han kunder i forskellige aspekter af økonomifunktionen med fokus på optimering og effektivisering af økonomifunktionen.

Nikolaj er kendt som en effektiv livsnyder, der altid forsøger at optimere sin tid (effektivitet), så der er mest mulig tid til at nyde (livsnyder), hvilket ikke kun tilgodeser ham selv, men også i særdeleshed hans kunder. Nikolaj forholder sig evigt nysgerrig på sit fag for at sikre den faglige ballast, der kan sikre effektiv optimering af processer og/eller værktøjer hos kunderne og dermed skabe mest mulig værdi.

Kundehåndtering og netværk er blandt Nikolajs spidskompetencer. Han er en dygtig menneskekender med god situationsfornemmelse og en charme, der skinner igennem – selv over et møde på Teams. Som kollega er Nikolaj udadvendt, let at snakke med og altid klar på en ny udfordring.

Nikolaj Rosenbeck
Manager | Consulting
København

Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.