Vores team

Jeg har valgt Keepers, da det er en virksomhed, der sætter læring og vækst i fokus. Dette matcher mine egne værdier, og jeg ved, at jeg både kan udvikle mig personligt såvel som fagligt som en del af Keepers.

Camilla har en Professionsbachelor i Finans fra IBA Erhvervsakademi Kolding og bringer solid erfaring fra en tidligere stilling som Financial Controller. Hendes faglig interesse bevæger sig indenfor økonomistyring og regnskab.

I hendes rolle som Controller i Keepers Outsourcing varetager hun bogføring og controlling på en række kunder med stor dedikation. Hendes særlige styrke ligger ikke kun i hendes skarpe faglige ekspertise, men også i hendes positive tilgang til arbejdet. Hun har øje for detaljen, og leverer altid materiale af højeste kvalitet.

Camilla er en sand livsnyder, som sætter stor pris på de gode ting i livet, og hun er altid klar på nye udfordringer. Hendes positive indstilling skaber en arbejdsatmosfære, der både er imødekommende og produktiv. Hun møder enhver udfordring med oprejst pande og en entusiasme, der smitter af på alle omkring hende.

Camilla Bertulies Brydebøl Schmidt
Controller | Outsourcing
Fredericia


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu