Vores team

Keepers har en utrolig god sammensætning af dygtige, kompetente medarbejdere og en kultur med plads til alle, hvilket skaber rammerne for at kunne opnå en større personlig og faglig udvikling.

Frederik er uddannet Cand.Merc. Accounting, Strategy and Control (ASC) med en bachelor i HA Almen Erhvervsøkonomi fra Copenhagen Business School. Frederik har erfaring indenfor bogføring af kreditorer samt registrering og kontrol/afstemning af kreditorbilag og diverse bogføringsopgaver. I Keepers er Frederik en del af vores Consulting-team i København, hvor han servicerer kunder på interim basis i rollen som Consultant.

Rent fagligt interesserer Frederik sig særligt for regnskab, værdiansættelse og økonomistyring. Han er enormt struktureret i sin tilgang til opgaveløsning og går analytisk til værks, når han skal håndtere en problemstilling på den mest optimale måde. Det betyder også, at Frederik har orden i sagerne og er med til at skabe et trygt arbejdsmiljø med struktur til gavn for både kollegaer og kunder.

Frederik er som person både vedholdende og reflekterende. Vedholdende, fordi han ikke stopper, selvom det skulle blive hårdt og svært med lange dage. Reflekterende, fordi han gerne tænker mere over ting, der fx bliver skrevet og sagt, hvilket har den fordel, at han har let ved at analysere diverse problemstillinger.

Frederik Eskildsen
Consultant | Consulting
København


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu