Vores team

Jeg elsker at skabe værdi for kunden, at forklare og forenkle problemstillinger, så viden bliver tilgængelig også for ikke regnskabskyndige personer. Jeg er dygtig til at formidle fagligt stof og til at gøre folk trygge ved deres regnskab, og det de i første omgang ikke forstår.

Lone Vinge er cand.merc.aud fra Syddansk Universitet og kommer med 13 års erfaring fra revisorbranchen. Herefter blev det til 11 år som regnskabschef inden hun i 2010 besluttede sig for at blive selvstændig og stiftede sin virksomhed under navnet Talstærk ApS. Her har hun i de seneste knap 12 år arbejdet hjulpet kunder med alt fra outsourcing og rådgivning til årsrapporter og skat.

Som Senior Manager i Consulting-teamet i Fredericia skal Lone bidrage med faglig sparring og generel udvikling af teamet, herunder intern og ekstern undervisning. Lone vil desuden møde vores gode kunder på forskellige interimopgaver.

Værdiskabelse og korrekte regnskabstal hele vejen rundt er udgangspunktet for Lones faglige interesse. Det gælder særligt for de mindre virksomhedsejere, som har brug for konkret viden om alle aspekter af det at drive virksomhed, og som ikke nødvendigvis styrer efter fine KPI’er.  Lone brænder for at levere viden via et ordentligt grundlag, og på en måde, så det kan bruges som beslutningsgrundlag ude i virksomhederne.

Lone Vinge
Senior Manager | Consulting
Fredericia

Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.