Kontakt

Vores team

Noget af det fedeste hos Keepers er, at man ikke bare udvikler sig under organisationen, men også med organisationen. Det menneskelige aspekt er supervigtigt hos Keepers, og det er tydeligt, at der løftes i flok.

Emilie er uddannet cand.merc i International Economic Consulting fra Aarhus Universitet, med en bachelor i Erhvervsøkonomi fra Syddansk Universitet.

Gennem sin tid som studerende, har Emilie opnået bred forretningsmæssig erfaring fra roller som bl.a. bogholder, teaching assistant og customer insights analyst, hvor især præcision, forretningsforståelse og formidling herom har været omdrejningspunkter.

Kombinationen af Emilies flair for tal og hendes kreative og analytiske mindset, gør hende godt rustet til at løse kundernes komplekse problemstillinger. Emilies faglige engagement spænder også bredt inden for forretning og økonomifunktionen, hvor hun er særligt interesseret i at få data og tal til at give mening.

Emilie er en yderst nysgerrig person, som elsker at tilegne sig viden og som altid er klar på at vende diverse emner mellem himmel og jord. Hun møder altid alle med et smittende smil og hvor andre måske ser en udfordring, ser hun altid en mulighed i stedet.

Emilie Ehlert Bøtcher
Assistant | Consulting
Fredericia


Se flere

Keepere her

Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.