Vores team

Keepers er en spændende virksomhed i udvikling, hvor jeg har mulighed for at udvikle mig fagligt og møde en masse gode kollegaer.

Peter er vores IT-administrator og kommer med en 14 år lang karriere i Forsvaret under NATO-enheden kaldet DCM E. Her har Peter varetaget såvel oprettelser som vedligehold af servere, service desk, satellitforbindelser, kabling og netværk. Undervejs har han desuden taget en civil uddannelse som IT-supporter.

Hos Keepers er Peter vores ’go-to’, når det kommer til alt inden for IT og support heraf. Peter er en del af vores kundesupport samt intern support og håndterer opsætning og support på hardware, interne IT-projekter og andre ad hoc-opgaver i teamet Customer Success & Communication / IT.

Som kunde i Keepers eller en del af Keepersfamilien vil du opleve en yderst serviceorienteret og imødekommende IT-kyndig, der brænder for sit fag og elsker at være i kontakt med andre. Peter er løsningsorienteret, men også grundig og sætter en ære i at løse alle opgaver korrekt.

Peter er kendt som den hjælpsomme, positive kollega, der altid er klar på at træde til, også selvom en opgave ligger uden for hans ekspertise. Det er der nemlig god læring i, og så er det ifølge Peter en naturlig del af det at bidrage til en positiv stemning på arbejdspladsen.

Peter Hartung
IT-Administrator
Fredericia

Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.