Kontakt

Vores team

For mig er Keepers ikke bare et traditionelt konsulentfirma med hård konkurrencekultur. Tværtimod hjælper vi altid hinanden, og derfor er mine kollegaers succesoplevelser lige så vigtige som mine egne. Hos Keepers kan jeg udvikle mig både fagligt og som menneske.

Mads har en bachelorgrad i HA Erhvervsøkonomi og en Cand. Merc. i Accounting, Strategy & Control fra CBS. Mads har en stor passion inden for regnskab, og gerne fra et økonomistyringsperspektiv i en virksomhed i form af forståelse af omkostnings- og ledelsesregnskabsmodeller i kontekst til analyser, beslutningsprocesser og planlægningsopgaver. Mads kommer desuden med erfaring fra en entreprenørvirksomhed, hvor han har været med til arbejdsopgaver som udarbejdelse prisstrategier, økonomisk konkurrentanalyse, fakturering, bogføringsopgaver, udarbejdelse af budgetter m.v.

Mads er indbegrebet af at være ansvarsbevidst, målrettet og god til at arbejde i teams, da det for ham er grundelementerne for at kunne skabe de bedste resultater. Mads arbejder efter principperne ”Work hard, but smart”, da antallet af arbejdstimer ikke altid er direkte lig med produktivitet, og ”Det bliver en god dag, og den starter med dig selv!”, da en positiv tilgang til arbejdet ifølge Mads er altafgørende for skabe de bedste sociale og professionelle rammer på en arbejdsplads.

Mads er karakteriseret som en særdeles imødekommende person med højt humør og en sund nysgerrighed, hvilket gør det nemt for ham at tilpasse sig nye arbejdsgange.

Mads Forberg Andersen
Consultant | Consulting
København


Se flere

Keepere her

Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.