Vores team

Jeg tror, at Keepers og mig er et godt match. Jeg har kun hørt godt om Keepers som arbejdsplads, og glæder mig til at blive en del af fællesskabet!

Thomas har en imponerende baggrund med en kandidatgrad i økonomistyring fra Aalborg Universitet. Han har ikke kun opnået en solid teoretisk viden, men har også praktisk erhvervserfaring inden for finansverdenen. Hans faglige interesser spænder bredt, men hans ekspertise ligger især inden for økonomistyring og controlling.

Han er en del af Keepers Consulting i Aalborg, hvor han som Assistant hjælper vores kunder med en række forskellige opgaver inden for økonomifunktionen. Med hans analytiske færdigheder, grundighed og øje for detaljer leverer han altid den bedst mulige rådgivning og materiale til vores kunder.

Men Thomas er ikke kun kendt for sin faglige dygtighed, men også for sin sjove og venlige personlighed. Hans humoristiske sans og glade natur spreder smil og godt humør blandt hans kolleger og vores kunder. Uanset hvad udfordringen måtte være, kan man altid regne med, at Thomas møder den med et positivt sind og en vilje til at hjælpe.

Thomas Gasberg
Assistant | Consulting
Aalborg


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.