Vores team

Jeg synes, at Keepers virker som en meget professionel og ambitiøs virksomhed, som samtidig har et godt og jordnært fundament. Jeg synes, at arbejdsopgaverne og mulighederne lyder interessante og en spændende ny tilgang til økonomiverdenen.

Jeppe har en HD(R) og er uddannet cand.merc.aud fra Syddansk Universitet i Kolding. Med mere end 8,5 års erfaring fra revisionsbranchen, har Jeppe et indgående kendskab til økonomiske processer og stor ekspertise indenfor sit fagområde.

I sin rolle som Assistant Manager hos Keepers Consulting, varetager han interim-stillinger og assisterer med forskellige projekter inden for økonomifunktionen. Han brænder for at hjælpe og rådgive vores kunder og stræber efter at skabe overblik over deres udfordringer for at finde den optimale løsning. Han har stor faglig interesse indenfor rådgivning om procesoptimeringer og skabe et økonomisk overblik, som muliggør at kunder kan træffe velinformerede beslutninger på baggrund af dette.

Én af Jeppe særlige kendetegn er hans tålmodighed og hans analytiske tilgang til sit arbejde. Vores kunder og kollegaer lægger særligt mærke til hans dedikerede og rolige tilgang til enhver situation, som medfører, at de føler sig trygge og velinformerede. Som person kan Jeppe beskrives som rolig og lun, og selvom han måske ikke er den mest fremtrædende person, overrasker han ofte med en lun bemærkning eller et sjovt indspark.

Jeppe Fyhn Gregersen
Assistant Manager | Consulting
Fredericia


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.