Kontakt

Ydelser

Vores RPA Consultants
er Microsoft-certificerede

Vores RPA Consultants er alle Microsoft-certificerede, og vi kan hjælpe dig med såvel enkeltstående opgaver som justering af eksisterende RPA-processer. Vi tilbyder assistance på interim basis, ad hoc og på afgrænsede RPA-projekter.

Mød vores team af Microsoft-certificerede RPA-konsulenter

Hos Keepers forstår vi vigtigheden af specialiseret ekspertise, når det kommer til implementering af Robotic Process Automation (RPA). Derfor er alle vores RPA-konsulenter certificerede af Microsoft, hvilket garanterer, at de har den nødvendige viden og erfaring til at håndtere selv de mest komplekse RPA-udfordringer.

Vores team tilbyder ikke kun teknisk ekspertise, men forstår også betydningen af en strategi, der er i overensstemmelse med jeres forretningsmål. Uanset om det handler om at justere eksisterende RPA-processer for øget effektivitet eller implementere nye automatiseringer fra bunden, kan vores eksperter guide og assistere jer. Vi tilbyder fleksible løsninger tilpasset jeres behov, inklusive ad hoc assistance og interim projekter, såvel som omfattende, langvarige partnerskaber.


Lad os hjælpe jer med at udnytte potentialet i automatisering til at transformere jeres forretningsprocesser, reducere omkostninger og øge produktiviteten. Vores mål er at sikre, at hver automatiseringsindsats ikke alene opfylder jeres nuværende behov, men også fremtidssikrer jeres forrretningsmæssige aktiviteter.

Automatisering hos Selected Car Leasing

Ved hjælp af en robot, har Keepers gjort dagligdagen lettere for SCL. Det gør at medarbejderne kan bruge mere tid på de sjove opgaver, og bruge deres ressourcer på noget der gavner forretningen, i stedet for at bruge dem på administration.

 

Vi har i samarbejde med Keepers også valgt at benytte os af en RPA. En RPA er en robot der gør dagligdagen lettere for os. I stedet for at sidde manuelt og afstemme eller at sidde manuelt og få scannet dokumenter ind, har vi fået en robot til at klare opgaven for os. Og det gør, at mine medarbejdere kan bruge mere tid på de sjove opgaver, og bruge deres ressourcer på noget der gavner forretningen, i stedet for at bruge dem på administration.

 

 Jeg vil anbefale Keepers til virksomheder der ligesom os, har været i en rivende udvikling og en rivende vækst, og selv kan have lidt svært ved at få den del af forretningen med, der giver værdi i form af rapporteringen.

 

– Bo Nissen, Regnskabschef i Selected Car Group.

 

Hør vores RPA-konsulenter fortælle mere...

Hos Selected Car Leasing har vi hjulpet med at effektivisere forretningsgange ved at overgå fra manuelle til automatiserede processer i økonomifunktionen. 

 

Tidligere blev registreringsattester håndteret manuelt, hvor hver attest blev scannet og uploadet til et digitalt system. Keepers har implementeret en robotløsning, der automatiserer hele denne proces, hvilket markant reducerer mængden af unødvendigt papirarbejde. 

 

Robotteknologi kan anvendes på tværs af økonomifunktionen i forskellige scenarier, så kontakt os, hvis I også ønsker at automatisere jeres processer.

 

 

 

 

 

 

Se vores
RPA-ydelser

Robotics POC
proof of concept

Med et RPA POC hjælper vi dig med at påbegynde din rejse inden for robotprocesautomatisering og optimering af interne workflows.

Workshop
proces-identificering

Workshop, hvor vi sammen med nøglepersoner identificerer mulige RPA-processer og udfærdiger et katalog af muligheder.

Samtidig får du et estimat på implementering og potentiel tidsbesparelse.

RPA
Consultants

Ekspertkonsultation og samarbejde om udvikling, der sikrer overensstemmelse mellem automatiseringsstrategi og forretningsmål.


RPA as a
service

Erfaring viser, at RPA-projekter har brug for løbende vedligehold. 

Få en RPA serviceaftale hos Keepers, og frigiv ressourcer til andre opgaver.

 

 

Derfor skal du
investere i RPA løsninger

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.