Blog

26.11 2019 af Kristina Ege Scharff

Som lille, mellemstor eller stor virksomhed kan man have behov for at outsource hele eller dele af økonomifunktionen. Behovet kan variere, og det samme kan årsagen. Typisk for flere virksomheder er, at en outsourcing betyder mere tid internt til det, I er bedst til, og det der er kernen i jeres virksomhed.

Hvorfor outsource?

For små og mellemstore virksomheder kan økonomistyring samt administration af løn virke som en tidskrævende byrde, og måske er behovet for flere profiler i økonomifunktionen, såsom bogholder, controller og økonomichef varierende i løbet af året. Sæsonbestemte behov er dog ikke kun gældende i små og mellemstore virksomheder, men også i større og veletablerede virksomheder. Forskellen kan ligge i, hvorvidt en virksomhed faktisk har brug for en fuldtidsansat hele året, eller om arbejdspresset i perioder bliver for stort for den interne økonomimedarbejder eller -afdeling. I disse tilfælde er det ideelt at outsource hele eller dele af økonomistyringen, da det sikrer kvalitet og skaber fleksibilitet.

Struktur & alignment

I større virksomheder kan det skabe en struktur og alignment, at økonomistyringen samles ét sted, selvom man i nogle tilfælde opererer på tværs af landegrænser. Bekymringer om ferie og sygdom kan ligeledes lægges på hylden, når der ikke sidder én person internt i virksomheden, som har ansvaret for hele økonomifunktionen.

Dette er blot nogle af grundene til, at virksomheder vælger at outsource hele eller dele af deres økonomifunktion, men listen af fordele er lang, og i nedenstående er nogle af dem.

Fordele ved outsourcing

 • Man er ikke bundet af faste personaleomkostninger
 • Man behøver ikke bekymre sig om ferier, sygdom eller andet fravær
 • Det kan være billigere at outsource
 • Man bestemmer selv, hvor mange timers assistance man ønsker
 • Man kan tilkøbe ydelser, som det passer
 • Fleksibiliteten øges
 • Man skal ikke bruge tid på oplæring af ny medarbejder, når behovet ændres
 • I perioder med vækst skal man ikke ansætte nye medarbejdere, men kan i stedet skalere på sin outsourcing
 • Som CFO kan man fokusere på sine kernekompetencer
 • Man får adgang til et team af kompetente og opdaterede fagpersoner, som kan give løbende faglig sparring
 • Keepers som outsourcing-partner
 • Hvis ovenstående har vækket interessen for outsourcing af løn eller regnskab i din virksomhed, tager vi gerne en snak med dig om, hvordan vi i Keepers kan hjælpe dig. Vores målsætning er nemlig at skille os lidt ud fra den traditionelle bogholder og levere lidt mere og lidt bedre ydelser til vores kunder. Det betyder blandt andet, at du altid kan forvente kvalitet til tiden i et meget dybdegående arbejde, når du outsourcer din økonomifunktion til os.

Højt uddannede og bred konsulenterfaring

Det helt særlige og unikke med Keepers’ outsourcing-koncept er, at ren bogføring og løn ikke er vores fokus. Vi benytter nemlig relevante systemer, som håndterer det basale og tidskrævende arbejde inden for bogføring. På vores kontorer i Danmark sidder vores kompetente og servicemindede controllere og lønkonsulenter, som alle er kandidatuddannede og har konsulenterfaring inden for regnskab og økonomistyring fra nogle af de mest velansete virksomheder i Danmark og på internationalt plan. Det er dem, der validerer, afstemmer og indrapporterer til myndighederne og foretager ledelsesrapportering.

 

Digitalisering af økonomifunktionen

Alt Keepers’ arbejde foregår 100% digitalt, hvilket gør det overskueligt at holde styr på alt, hvad der bogføres, afstemmes og rapporteres, samtidig med at det sikrer effektive processer for vores kunder. Keepers har fokus på at benytte markedets bedste digitale værktøjer, som vi altid tester på vores eget regnskab, før de implementeres hos vores outsourcing-kunder. Synes vi ikke, markedet for digitale værktøjer udvikler sig hurtigt nok, eller har de bedste løsninger, udvikler vi dem selv!

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.