Ydelser

Outsourcing af

økonomifunktionen

Keepers varetager hele eller dele af økonomifunktionen i jeres virksomhed til en fast pris og har fokus på kvalitetssikring og controlling af regnskabet, der sikrer månedlig ledelsesrapportering tilpasset virksomhedens behov for information og økonomistyring.

Vi tilbyder et unikt outsourcingkoncept og leverer skalérbare løsninger, der inkluderer alle de essentielle roller i en økonomifunktion – bogholder, controller, regnskabschef og økonomichef i én samlet pakke.

Vi arbejder ”i skyen” og leverer dermed et fuldstændigt papirløst regnskab og bogholderi og søger altid at optimere og effektivisere processer og kommunikation ved brug af de nyeste teknologier.

Bilag & moms

Bilag sendes eller scannes til os afhængigt af, hvilket system der skal benyttes. Bilagene konteres af vores controller eller af kunden.

Controlling

Vores controllere sikrer løbende, at alt bliver registreret korrekt. Keepers afholder desuden løbende træning af medarbejdere og sørger for SOP’er (standard operating procedures) på alle processer, så alt er standardiseret og effektiviseret.

Månedligt laver controlleren en komplet balanceafstemning inkl. bankafstemning og sørger for, at alt stemmer, og at alle hensættelser og periodiseringer er foretaget korrekt.

Rapportering

Efter afstemning er foretaget, lukkes bøgerne for den givne periode, så der ikke opstår posteringer bagud i tid – også kaldet et ”hard close”.
Dette sikrer, at tallene til moms og rapporteringer forbliver statiske og derved kan bruges som beslutningsgrundlag. En rapport tilpasset kundens behov bliver udarbejdet og fremsendt til tiden.

Faglig sparring / rådgivning

Vi tager en faglig snak om, hvordan du kan forbedre din regnskabsproces og er med dig hele vejen i mål.

Automatiseret bilagshåndtering

Slip for kvitteringer og papirrod. Tag billeder af dine kvitteringer, og gem dem i Outlay med vores iPhone og Android app. Eksportér jeres udgiftsrapporter direkte over i jeres regnskabssystem.

Kontakt mig for mere information

Partner & CEO | Outsourcing

Hør mere om

Outsourcing af dit regnskab

Afspil video

Menu