Kontakt

Blog

Indlæg i samme kategori

27.04 2020 af Kristina Ege Scharff

Vidste du, at ca. 60% af Keepers ApS’ leverancer er interimassistance? Vi udfylder alle tænkelige roller i økonomi- og lønfunktionen og assisterer med projekter og implementering af innovative løsninger med direkte adgang til højt vidensgrundlag inden for økonomi- og lønområdet. Men hvad er en interimkonsulent egentlig? Og hvornår er det aktuelt for din virksomhed ?

Eksekverende, hands-on og højtuddannede specialister – det får du i en interimkonsulent

Keepers ApS’ Interimkonsulenter er eksekverende, hands-on, højtuddannede og resultatorienterede, nysgerrige specialister, der ikke er bundet af interne sociale relationer og hierarki hos den virksomhed, de indtræder hos. Det gør det muligt at koncentrere sig fuldt ud om opgaven i den givne periode, samtidig med at vi naturligvis prioriterer at indgå som kolleger hos vores kunder, imens vi arbejder hos dem.

Adgang til høj faglig viden og innovative løsninger

Ved tilknytning af en interimkonsulent fra Keepers ApS får du ikke bare fordelen af adgang til høj faglig viden, men også af, at økonomi, regnskab og løn er vores kerneforretning. Vores ressourcer kan altid hente viden og opbakning fra kolleger med samme eller højere vidensgrundlag og kompetencer, og vores konsulenter henter hele tiden ny inspiration til innovative løsninger fra andre kunder og opgaver, som vi med glæde implementerer hos jer.

Spidsbelastningsperioder og forandringer – her giver interimressourcen god mening

Interimkonsulenter er den midlertidige ressource, din virksomhed kan hente ind i forbindelse med spidsbelastninger, eller hvis en nøglemedarbejder er fratrådt eller sygemeldt. Når en permanent løsning er fundet i virksomheden, sikrer vi en fyldestgørende overdragelse af opgaverne til virksomhedens nye medarbejder, inden vi skal videre til næste on site-opgave. Og opstår der spørgsmål efterfølgende, er vi altid kun et kald væk.

Vores interimkonsulenter benyttes også i høj grad i forbindelse med forandringer i virksomheden, som kræver implementering af ny teknologi, eller ved organisationsændringer såsom opkøb og fusioner. Og vi har god erfaring med rollen som finansiel/business controller, løn, kreditor eller debitor bogholder, regnskabschef samt CFO, skift af ERP eller lønsystem, oprydning i regnskabet, opsætning af controlling og afstemningssetup etc.

Sæt en specialist på opgaven og betal kun for de timer, du har behov for

Endelig vælger mange af vores kunder også at drage fordel af en af vores interimressourcer/specialister til opgaver, hvor der ikke er økonomi eller opgaver til en fuldtids- eller deltidsansættelse. Vi tager internt i Keepers ApS ansvaret for ledelse samt udvikling af medarbejdernes kompetencer, hvilket letter jeres indsats i anvendelsen af interimressourcen betydeligt.

Vil du vide mere?

Så kontakt Keepers på tlf. 42 73 45 49 eller på kfeldstein@keepers.dk

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.