Blog

20.04 2022 af Kristina Ege Scharff

Keepers er en virksomhed i kontinuerlig vækst. Intet er sat i sten, og hvor store virksomheder har en dedikeret afdeling til hvert fagområde/ ansvarsområde, har vi i Keepers ét team til at favne alt det, der ligger ud over vores ydelser inden for økonomi og regnskab. Kom ‘behind the scenes’ i Keepers, og mød de administrative og kreative kræfter fra teamet Customer Success & Communications / IT, Kristina, Sofie og Oline.

Mange ansvarsområder under ét tag

Teamet Customer Success & Communication / IT har, som navnet antyder, mange forskellige ansvarsområder og berøringsflader i Keepers. Teamet, som i dag består af tre kvinder med vidt forskellige baggrunde og styrker, har det til fælles, at det ligger naturligt til dem at tage ansvar for opgaverne, at de ser det store perspektiv og forstår at holde overblik og gribe boldene, efterhånden som de bliver kastet op i luften.

Kristina, som er Executive Assistant for partnergruppen, er teamets Manager. Kristina har udpræget flair for formidlingens kunst og mestrer det helt store overblik på tværs af ansvarsområder, herunder Customer Success, Kommunikation og Markedsføring samt understøttelse af partnerkredsens daglige arbejde og projektstyring af interne projekter. Som de helt uundværlige og dygtigt eksekverende kræfter i teamet sidder Sofie, Customer Success Assistant og vores Piccoline, Oline. Sofie er som Customer Success Assistant hovedansvarlig for vores support, men driver også selvstændigt projekter inden for bl.a. markedsføring og er eksekverende på en lang række administrative opgaver. Oline assisterer teamet med administrative, praktiske og kreative opgaver foruden at sikre, at kontoret i København altid er indbydende og klar til kundebesøg.

 

Behind the scenes – intet er sat i sten

Som en del af en vækstvirksomhed, hvor alting går stærkt, og intet er sat i sten, har vi i teamet stor gavn af vores forskelligartede erfaringer og faglighed, hvilket bidrager til, at vi kan gribe ikke bare de administrative rutineopgaver, men også de udefinerede opgaver og udfordringer, som vi selv skal finde en løsning på.

Med ansvar for hovedområderne Customer Success, Kommunikation og Markedsføring samt IT og ledelsessupport dækker vi alt fra lavpraktiske koordineringsopgaver og indkøb til mere komplekse opgaver som strategiudvikling af vores marketingindsats, sikring af complianceprocesser, der lever op til gældende lovgivning m.v. Man kan vel kalde os en slags “bag om kulisserne”-team, som arbejder ’behind the scenes’ og laver alt det, som ingen ser, men som det forventes, at der er styr på.

 

Kreativitet, struktur og strategi

I ”kulissen” er ikke to arbejdsdage ens, og ofte må vi sadle om og strukturere dagen eller ugen helt anderledes, end vi havde tænkt os. Hvor nogle af opgaverne kræver, at vi skal tænke kreativt og ud af boksen, kalder andre på en mere analytisk, struktureret og strategisk tilgang. En typisk hverdag er noget nær umulig at beskrive, da det i dette team oftest gælder om at holde sig opdateret på alle fronter, gribe boldene, inden de lander og asfaltere, imens vi går.

 

En stærk teamfølelse får det hele til at lykkes

Til dagligt sidder vi spredt i hver vores afdeling i hhv. Fredericia og København, men formår alligevel at få skabt en teamfølelse omkring alle opgaver. Vi gør meget ud af, at alle har en forståelse for de opgaver, som de andre sidder med, da det er helt afgørende, at vi kan dække af for hinanden og træde til, når der pludselig kommer ekstra opgaver ind fra højre, som skal løses nu og her.

Med online møder og sparring via online kommunikationskanaler, løser vi størstedelen af store som små opgaver og agerer bindeled for vores øvrige afdelinger, såvel som kunder. Udover et ugentligt teammøde, hvor vi koordinerer ugens kendte opgaver, mødes vi også fysisk i København ca. en dag i måneden. For selvom vi er 100% digitale i Keepers, er det så dejligt at se hinanden i øjnene uden en skærm imellem os.

Mange dage er der fuld fart på, og andre dage kan være mere stille, men en stærk teamfølelse, hvor humor og tæt dialog er i fokus, er med til at sørge for, at vi holder fanen højt og har optur over at gå på arbejde, selv i de mest travle perioder.

 

Kristina Ege Scharff

Teamets leder Kristina er cand.mag. i Medievidenskab, har en BA i International virksomhedskommunikation og kommer med erfaring fra bl.a. forlags- og mediebranchen. Kristina er den evige perfektionist. Hun er perfektionist på arbejde, såvel som når hun skal udvælge den helt rigtige kjole til et event. Intet mindre end 16 styks skulle der bestilles og vælges imellem, da vi skulle holde påskefrokost med den nye Keepersafdeling i Aalborg. Men det er aldrig spildt arbejde, og derfor vandt hun selvfølgelig også Keepers-prisen for “Best Dressed 2021″.  Kristinas nørdede side kommer frem, når det handler om grammatik, for det har hun virkelig styr på. Hun er hele Keepers redaktør, og er man i tvivl om, hvor kommaet skal sættes, eller hvordan budskabet skal formuleres, så det trænger igennem, kan man være sikker på, at Kristina har svarene. Ud over at være en boss på arbejde, jonglerer hun også titler som mor, instruktør for Grand prix elitegymnastik og frivillig webredaktør. Og selvom hun til tider giver udtryk for, at det er hektisk, formår hun at få det hele til at se let ud.

 

Sofie Rossen

Sofie har et American High School Diploma og et International Baccalaureate Diploma fra hhv. Indien og Dubai med Business Management & Economics som hovedfag, og til efteråret starter hun på HD del 1. Sofie er teamets Ms. International, som en gang imellem pendler til Dubai for at besøge sin far og ikke mindst nyde den luksuriøsitet, som landet byder på.  Sofie er kvalitetsbevidst og har en helt særlig kærlighed til biler, der afspejles i mottoet ”Én gang cabriolet, altid cabriolet” – og så er det ligesom på plads!
Sofie har altid et smil på læben og forstår at have det sjovt, som når hun fx giver hele klubben en smag af champagnen med sin Champagne Gun –  den perfekte kombination af spas og luksus. Det bemærkelsesværdige ved Sofie er netop evnen til at balancere mellem at huske at leve livet ubekymret og have det sjovt, samtidig med at hun tager sit arbejde utrolig seriøst, altid knokler på og trods brækkede ben og andre forhindringer altid får ting til at lykkes.

 

Oline Damø

Oline har en gymnasial uddannelse og har tidligere i skoleforløbet gået på Jakarta Intercultural School i Indonesien. Oline har primært arbejdet i servicefaget både som tjener, bar manager og køkkenmedhjælper, men har også beskæftiget sig med andre, mere kreative stillinger såsom SoMe-formidler. Oline er teamets kreative, krøllede hjerne med et hjerte så stort, at der er plads til alle. Oline er sin helt egen og står gerne på mål for det, hun tror på – som da hun fx forhindrede os i at hyre en DJ uden betaling til årets påskefrokost, fordi musikerbranchens rettigheder ligger hende meget på sinde. Oline er selv sangerinde og har gået på den Rytmiske Højskole i Vig, hvor hun både har sunget og produceret musik. Olines servicegen fornægter sig ikke, når hun samarbejder på tværs af lokationer og faglighed og sørger for, at tingene bliver gjort ordentligt.

 

Indlægget er forfattet af teamet i fællesskab.

N.B. Vi søger i øjeblikket en IT-supporter til vores team. Se mere her, hvis du vil være en del af Keepersfamilien: https://keepers.dk/jopopslag/it-supporter-med-staerkt-servicegen/

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.