Kontakt

Blog

Indlæg i samme kategori

Det går stærkt i Aalborg, og efter knap fire måneder tæller vi nu et team på 5 stærke løn- og økonomiressourcer. Tag rigtig godt imod vores to nye Assistants i Consulting, humørsprederen Fridrik Hafdisarson og Kristian Laurfeldt, der er kendt for at bevare fatningen i selv mest hektiske situationer.

En medarbejder i Keepers er ikke bare et tal i rækken – mød Fridrik Hafdisarson

Jeg har valgt at kickstarte min karriere i Keepers pga. arbejdsopgaverne, professionalismen og de sociale forhold hos Keepers. Dét at en medarbejder ikke bare er et tal, men en vigtig ressource er vigtigt for mig, men også for Keepers. Det kunne jeg allerede mærke på hjemmesiden, til jobsamtalen og efterfølgende på den velkomstmail, der blev sendt til mig fra Customer Success & Communications-teamet, inden jeg startede officielt. Det er så fedt at være en del af det, inden jeg overhovedet er startet. – Fridrik Hafdisarson, Assistant i Consulting, Aalborg.

Til sommer 2022 bliver Fridrik færdig med sin kandidatgrad i økonomistyring fra Aalborg Universitet. Han kommer med studierelevant arbejde fra modevirksomheden Noella, hvor han har håndteret bogføring m.v. og skal som Assistant i Consulting arbejde inden for interim service, og herunder bogføring og procesoptimering.

 

Fart over feltet og masser af humør

Fridrik elsker at gøre en forskel, og derfor er procesoptimering helt klart blandt yndlingsopgaverne. Hvis jeg kan bidrage til, at virksomheder vækster, eller en ledelse kan træffe (de gode) beslutninger på datadrevne beslutninger, som vi har bidraget til, så har vi gjort en forskel. Der er masser af energi og fart over feltet, når Fridrik giver sig i kast med nye udfordringer, og hans udadvendte personlighed går ikke ubemærket hen.

Fridrik er enormt omgængelig og en humørspreder uden lige. Der skal helst være fest og farver rundt omkring ham, og han elsker at grine og at gøre en forskel. Det kommer kollegaer og kunder til at mærke med det samme, når hans gode humør smitter, og de selv får flere smil på læben.

 

Kristian Laurfeldt

”Jeg har valgt Keepers fordi jeg synes det er spændende at komme med ombord i et selskab der er i vækst, og har nogle værdier, der matcher mine egne.” – Kristian Laurfeldt, Assistant i Consulting, Aalborg.

Kristian er (snart) uddannet cand.merc. i Økonomistyring, med en bachelor i erhvervsøkonomi (HA) og skal som Assistant i Consulting assistere på interimopgaver i økonomifunktionen, som fx bogføring, afstemning, regnskab og controlling, hos vores nordjyske kunder.

Hvad end det er opgaver inden for omkostningsallokering, driftsoptimering eller analyse og kontrol, er det vigtigt for Kristian at gøre sit bedste i alle de opgaver, han bliver kastet ud i. Kristian er desuden en udpræget holdspiller, der knokler igennem og holder på, at arbejdsdagen først slutter, når alle er færdige, og den sidste deadline er nået.

Kristian er med sit stille og rolige gemyt ikke den i gruppen, der taler mest eller vækker mest opsigt. Til gengæld kan man være helt sikker på, at der er god grund til at lytte, når han melder sig på banen og byder ind. Den rolige fremtoning betyder også, at han er næsten umulig at hidse op og derfor altid er den, der holder fatningen i selv de mest hektiske situationer – en egenskab som han ofte får ros for, og som er guld værd i en hverdag, hvor alting går stærkt, og projekter skal føres i mål.

Tag rigtig godt imod Fridrik og Kristian 💪

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.