Blog

I Keepers er der masser af god energi og højt humør, og det er der ikke blevet mindre af med vores seneste ansættelser i Consulting i København. Tag rigtig godt imod Assistant Mikkel Albret og Senior Consultant Christina Kjær Roslyng.

Højt humør, social skills og en stærk arbejdsindsats – mød Mikkel Albret

”Jeg valgte Keepers, fordi virksomheden virker som det helt rette match for mig. Jeg er meget social og udadvendt, men finder stor tilfredshed i at yde en god arbejdsindsats og arbejder efter at opnå den højest mulige kvalitet i de arbejdsopgaver, jeg bliver stillet – det virker som to ting, der går hånd i hånd hos Keepers. Ydermere er jeg sikker på, at mit arbejde hos Keepers, og den læringskurve jeg vil gennemgå qua opgaverne hos kunderne, vil imødekomme min ambition og vilje til at lære og udvikle mig både professionelt og personligt.” – Mikkel Albret, Assistant i Consulting, København.

Mikkel har en bachelor i erhvervsøkonomi fra Syddansk Universitet og er nu i gang med at skrive speciale og afslutte sin cand.merc. i Management Accounting. Mikkels uddannelsesmæssige baggrund har givet ham en dybere forståelse for virksomheders økonomifunktioner samt kompetencer til at kunne forberede, udvikle og anvende økonomi- og andre rapporteringssystemer. Mikkel kommer desuden med erfaring fra en større entreprenørvirksomhed, Jakon A/S, hvor han som en del af administrationsafdelingen håndterede bogføringsmæssige opgaver såsom fakturaregistrering/bogføring, godkendelse og betaling af fakturaer m.v.

 

Fra april til august vil Mikkel være ansat som Student Assistant i Keepers og herefter som Assistant i Consulting, hvor han skal varetage forskellige opgaver i økonomifunktionen hos vores kunder, heriblandt bogføring, afstemning, regnskab og controlling. Mikkels faglige interesse spænder vidt inden for virksomhedens økonomifunktion, og det at kunne se en sammenhæng mellem en fokuseret arbejdsindsats og resultater er yderst værdsat.

 

Mikkel møder altid omverdenen med højt humør og har en ambition om at være den bedst mulige version af sig selv, både privat og i arbejdsmæssig sammenhæng. Det kommer til udtryk, når han med en åben indstilling og blik for løsningsmuligheder går til nye opgaver, og altid med et smil og oprejst pande.

 

Selskabspapegøje med mission om at ændre forestillingen om den traditionelle bogholder – mød Christina Kjær Roslyng

Med de værdier Keepers står for, og den imødekommenhed Marianne og Katja mødte mig med, så havde jeg lyst til at blive en Keeper og en del af Keepers familien.

Christina er uddannet cand.merc.aud fra Copenhagen Business School, med en bachelor i HA Almen Erhvervsøkonomi. Som konsulent hos Keepers i København skal hun hjælpe vores mange kunder med bl.a. procesoptimering og automatisering af de kedelige, manuelle processer, der kan være i en økonomifunktion. Christina har nemlig en helt særlig mission om og interesse for at hjælpe kunderne væk fra den traditionelle forestilling om bogholderens rolle, så der vil være mere tid til at sparre med og rådgive kunden i deres udvikling af virksomheden.

En af Christinas styrker er hendes fokus på service overfor sine kunder, men også kollegaerne. Og hun siger aldrig nej til at hjælpe andre. Det er utrolig vigtigt for Christina at sætte sig ind i kundens behov og situation, så hun kan rådgive bedst muligt. Christina går meget op i, at kunderne får den bedste behandling.

Som person er Christina glad og smilende, og hun elsker at være blandt andre mennesker. Hun er samtidig utrolig betænksom, hvilket skinner igennem, når hun sikrer sig, at alle omkring hende har det godt.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.