Blog

Customer Success/IT & Communication I Keepers er for nyligt blevet udvidet med en dedikeret IT-ressource til intern og ekstern support på vores systemer samt drift af vores IT-udviklingsprojekter. Mød Peter Hartung, IT-supporter i Keepers.

Peter er vores nye IT-supporter og driftsmedarbejder og kommer med en 14 år lang karriere i Forsvaret under NATO-enheden kaldet DCM E. Her har Peter varetaget såvel oprettelser som vedligehold af servere, service desk, satellitforbindelser, kabling og netværk. Undervejs har han desuden taget en civil uddannelse som IT-supporter.

Højt serviceniveau og solid IT-faglighed

Hos Keepers er Peter vores ’go-to’, når det kommer til alt inden for IT og support heraf. Peter er en del af vores kundesupport samt intern support og håndterer opsætning og support på hardware, interne IT-projekter og andre ad hoc-opgaver i teamet Customer Success & Communication / IT.

Som kunde i Keepers eller en del af Keepersfamilien vil du opleve en yderst serviceorienteret og imødekommende IT-kyndig, der brænder for sit fag og elsker at være i kontakt med andre. Peter er løsningsorienteret, men også grundig og sætter en ære i at løse alle opgaver korrekt.

 

God læring i det ukendte

Peter er kendt som den hjælpsomme, positive kollega, der altid er klar på at træde til, også selvom en opgave ligger uden for hans ekspertise. Det er der nemlig god læring i, og så er det ifølge Peter en naturlig del af det at bidrage til en positiv stemning på arbejdspladsen.

 

4 skarpe fra Peter

Hvordan har din første måned i Keepers været?

  • Min første måned ved Keepers har været utrolig spændende. Lange arbejdsdage, med masser af spændende opgaver. Der er mange ting, man lige skal sætte sig ind i, og der er aldrig to dage, der er ens, hvilket er super!

Hvad er det bedste ved din nye arbejdsplads?

  • Det bedste ved Keepers er, at der er en god balance imellem at have det sjovt på arbejdet, samtidigt med at der er masser af arbejde, og at man føler, man bliver udfordret på det faglige.

Hvordan har det været at blive en del af et kvindeligt power team? *

  • Det har været super! Man kommer ind i et team, hvor der er en sindssyg god kemi og god stemning, samtidigt med at opgaverne tages seriøst – man kunne ikke ønske sig et bedre team :-).

*udover Peter består teamet i dag af tre kvinder, som du kan læse meget mere om her: https://keepers.dk/kom-bagom-kulisserne-hos-keepers/

Hvor ligger dit fokus på IT-området i Keepers?

  • Jeg vil have og fortsætte med at have fokus på sikkerheden samt sikre, at der altid er et overblik over IT-afdelingen – herunder udstyr, brugere, adgange samt indkomne og on-going projekter. Derudover vil jeg kigge ind i mulighederne for migreringer på server-siden.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.