Blog

Keepers Outsourcing slog første gang dørene op i Middelfart tilbage i 2014, og teamet er siden vokset fra én til 25 medarbejdere. Det har resulteret i, at vi har ansat en ny leder af Outsourcing, så vores dygtige direktør kan fokusere sin energi yderligere på forretningen. Mød Trine Hyllegaard, Senior Manager og leder af Outsourcing.

Sparring, udvikling og kvalitetssikring

Trine Hyllegaard er uddannet cand.merc.aud. og har sidenhen taget en lederuddannelse i organisationspsykologi. Hos Keepers skal Trine som Senior Manager stå for den daglige ledelse af vores Outsourcing-team i Fredericia, hvor hun bl.a. skal være med til at sikre tæt, sparring, udvikling, kvalitetssikring og produktudvikling.

”Min primære opgave ligger i personaleledelse af vores managerteam i Outsourcing og i at bidrage til at give dem et løft ift. den ledelsesopgave, de står overfor, både nu og på den fremtidige vækstrejse. Udover at sætte mine ledelsesmæssige kompetencer i spil, vil jeg også have fokus på vores vækststrategi via deltagelse i netværk og såvel ’actual’ som strategisk salg. Det gælder om at få Keepers markeret på landkortet, og vi skal være blandt de første fem, man kommer i tanke om, når man taler økonomi og regnskab – både ift. rekruttering af medarbejdere og blandt potentielle kundeemner.” – Trine Hyllegaard, Senior Manager og daglig leder af Outsourcing, Keepers.

Om at styrke det eksisterende

Trine kommer ikke med intentionen om at ændre en masse, og hun er klar over, at der er mange ting, der allerede fungerer. Derfor bliver fokus på at styrke og udvikle det eksisterende, og det er vigtigt for Trine i den proces, at managerne er en del af processen og udvikles til fremtidens Keepers.

”Jeg vil bidrage til, at vores ledere bliver de bedste ledere, de kan blive for deres medarbejdere. Det er min fornemste opgave.” – Trine Hyllegaard

Udvikling af mennesker er det, Trine gør allerbedst. Hun er ifølge eget udsagn ikke længere den bedste til at være udførende på de daglige opgaver i og omkring regnskabet. Til gengæld er hun eminent til at se vejen til succes, til at hjælpe andre med at opnå deres ambitioner og til at skabe og vedligeholde gode kunderelationer til gavn for forretningen.

 

En ydmyg, men målrettet entré

Trines hjerte banker for ledelse, men også for optimering af kundesager, og hun har en helt særlig evne til at skabe og udvikle relationer til både kollegaer og kunder. Det mærker man straks, når man indleder et samarbejde med Trine, der er gået ydmygt, men målrettet til værks i sin første tid hos Keepers.

”Relationsopbygning er essensen. Derfor er en af de første ting, jeg har gjort som leder i Outsourcing er at tage 1-1-møder med alle de managere, jeg er leder for, samt med deres medarbejdere. Det har jeg gjort for at lære dem at kende som de mennesker og medarbejdere, de er, og for at få indblik i, hvor tingene bare fungerer, og hvor vi rent forretningsmæssigt kan optimere på fx udvikling af medarbejdere og på kundesager.” – Trine Hyllegaard.

 

Når vi er åbne overfor hinanden, lykkes vi sammen

Trine træder ind i Keepers i en spændende tid, hvor der sker mange nye ting, og hvor ambitionerne er tårnhøje. Det betyder også, at lederstillingen skal defineres og udvikles over tid – noget der kræver tålmodighed, mod og en tro på, at vi sammen har det, der skal til, for at lykkes.

”Vi skal finde ud af sammen, hvordan min rolle skal spille ind i det eksisterende, og jeg har en stærk tro på, at vi får et rigtig godt og udviklende samarbejde. Managerne er meget åbne omkring både bekymringer og forventninger – og det er den eneste måde, hvorpå vi alle sammen kan lykkes. – Trine Hyllegaard.

 

Vi skal ud over stepperne

Med sine 17 års erfaring inden for ledelse af forskellige økonomifunktioner kommer Trine med en bemærkelsesværdig ro, en robusthed og en utrolig empatisk og rummelig tilgang til andre mennesker. Og det er bl.a. den erfaring, der gør, at hun mere end noget andet bare glæder sig til at komme ud i landet og repræsentere Keepers i sit netværk. Og ambitionen for Keepers ligger også fast:

”Vi skal ud over stepperne, så vi får endnu større del i markedet og hjælper endnu flere kunder med vores kerneydelser. Det har vi kapaciteten, kompetencerne og professionalismen til at løfte.”  – Trine Hyllegaard.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.