Blog

21.04 2023 af Julia Koch Poulsen

Keepers havde i fredags, den 14. april, den store fornøjelse at byde venner, familie, forretningsforbindelser, kunder og andre interesserede velkommen til en fantastisk reception i vores nye, flotte rammer i Aalborg. Vi kunne skåle for vores første år i det nordjyske, som er gået over al forventning.

Keepers nordjyske eventyr startede i januar 2022

Tilbage i januar 2022 åbnede Keepers en konsulentafdeling i Aalborg med Pia Meyer, Senior Manager i Keepers Consulting, i spidsen. Pia Meyer kendte Katja Feldstein, Partner & Indehaver i Keepers, fra deres tid i Deloitte, og hun havde derfor længe fulgt med i Keepers vækstrejse fra sidelinjen.

Efter et møde med Partnergruppen i Keepers, hvor kemien var i top og værdierne matchede, var der ingen tvivl om, at Pia Meyer, med sit store netværk i branchen og sine stærke relationsskabende evner, skulle opbygge en Keepers afdeling i Nordjylland.

Keepers Aalborg er vokset med hastige skridt

Siden opstarten, hvor Pia Meyer sad alene på kontoret, er Keepers Aalborg-afdeling vokset med hastige skridt. Helt fra start var Pia Meyer meget ihærdig, hvor hun inviterede alle sine kontakter på kaffemøder, som med tiden resulterede i spændende kundeopgaver.

I dag består teamet i Aalborg af 13 Keepere, herunder 4 lønkonsulenter og 9 økonomikonsulenter, som alle har fået Keepersånden helt under huden. Vi er stolte over denne hastige vækst på vores første år i Aalborg, som nu har ført til, at vi er vokset ud af vores første lokaler.

Vi er derfor flyttet i nye og større lokaler på Lyngvej 2 i Aalborg med god plads til at udvikle vores forretning i Nordjylland. Denne milepæl markerede vi med en reception fredag den 14. april, hvor vi kunne vise vores nye rammer frem og fejre vores første år i Aalborg.


Pia Meyer, Senior Manager i Keepers Consulting.

Vi skålede for vores næste skridt på Keepers-rejsen

Vi kunne skåle for vores næste skridt på vores Keepers-rejse sammen med vores fantastiske gæster, som kiggede forbi til vores reception. En hyggelig eftermiddag og aften, som bød på bobler, tapas, vin og en masse networking.

Eftermiddagen startede med, at Pia Meyer bød alle velkommen med en flot tale om det første år i Keepers Aalborg-afdeling.

Keepers Partner & Indehaver, Andreas Østergaard Borris, fulgte efter med en præsentation af Keepers, hvor de to andre Partnere, Katja Feldstein og Maria Bjerg, også sagde et par fine ord om Keepers og præsenterede sig selv.


Keepers Partnere, t.v.: Andreas Østergaard Borris, Katja Feldstein og Maria Bjerg.

Fra start til slut var stemningen festlig og fuld af glæde. Vi vil gerne sige en stor tak til alle vores gæster for at være med til at gøre vores reception til en stor succes. Det var en fornøjelse at se så mange, der ville være med til at fejre denne milepæl med os.

En spændende fremtid for Keepers

Vi oplever stor interesse på både interim- og outsourcingløsninger i forhold til lønfunktionen, men i særdeleshed også på midlertidig assistance hos vores interim økonomikonsulenter. Vi ser meget frem til at assistere endnu flere kunder i 2023.

Hos Keepers er vi meget begejstrede for vores udvikling, og vi ser frem til at udvide forretningen de næste år. Visionerne er store, ambitionerne er høje, og vi arbejder alle, på tværs af lokationer, målrettet mod nye mål og løfter i flok i vores skønne Keepersfamilie.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.