Blog

02.06 2023 af Julia Koch Poulsen

Vi elsker at se vores Keepersfamilie vokse og udvikle sig med nye talentfulde profiler, der bringer en masse glæde og ekspertise til vores virksomhed. Det er derfor med stor stolthed, at vi kan præsentere vores to nye Keepere. Velkommen til Peter og Andreas.

Peter H. Søgaard – Vores nye Senior Consultant

Peter er uddannet revisor med en HD-R fra AAU. Han kommer med en erhvervsmæssig baggrund som revisor, it-rådgiver og har erfaring indenfor outsourcing. Senest har han været Uniconta konsulent.

Som Senior Consultant i Keepers skal Peter hjælpe vores kunder med interim assistance i økonomifunktionen, herunder bl.a. assistere med forskellige optimeringsopgaver og varetage diverse projekter.

Proaktiv og løsningsorienteret tilgang til at løse kunders udfordringer

Peter brænder for at hjælpe kunder med deres udfordringer og finde den optimale løsning, som passer bedst til dem. Med en proaktiv tilgang og et stærkt samarbejde med kollegaer, brænder Peter for at levere høj kvalitet og omsætte kundens udfordringer og behov til konkrete løsningstiltag.

Således kender vi Peter som en kvalitets- og løsningsorienteret person, som altid stræber efter at levere den bedst mulige service for kunden og altid leverer en helhjertet indsats. Blandt kollegaer er han særligt kendt for sin hjælpsomhed.

Jeg har valgt Keepers, fordi jeg kan se mig selv i de værdier, som Keepers står for. Derudover ser jeg det som en unik mulighed for at udvikle mig selv yderligere både fagligt og personligt, da der i Keepers er et fagligt højt niveau. – Peter H. Søgaard, Senior Consultant, Keepers Consulting.

2 skarpe fra Peter

Hvordan har dine første to måneder været i Keepers?

  • De to første måneder har været rigtig spændende med både introduktion og nye arbejdsopgaver. Jeg er blevet taget rigtig godt imod af alle og kan allerede nu mærke det fantastiske fællesskab her hos Keepers.

Hvad er det bedste ved din nye arbejdsplads?

  • At man fra dag ét føler sig som en del af fællesskabet, og at der altid er en god stemning på kontoret. Derudover sætter jeg stor pris på, at Keepers har fokus på work-life balance, som gør det nemt at få arbejdslivet og privatlivet til at balancere.

Andreas Boye From Hansen – Vores nye Consultant

Andreas har en cand.merc.fir fra Copenhagen Business School og sidder som Consultant i Keepers Consulting i København.

Hans faglige interesse ligger til dels inden for finance og accounting samt den analytiske faktor inden for disse områder. Derudover har han en stor interesse i procesoptimering, som er et område, han brænder for at videreudvikle sig indenfor.

Skaber en rolig og tryg atmosfære

Vi kender Andreas som en meget rolig og tålmodig person. Dette vil kunder såvel som kollegaer bemærke, når de omgås ham til dagligt, men det kommer især til udtryk i stressede og hektiske situationer. Udover sit rolige og tålmodige væsen, er det altid behageligt at være i Andreas’ selskab, og han skaber en helt særlig tryg atmosfære, hvor end han befinder sig.

Det første der tiltalte mig og skabte interesse for Keepers var den faglige del og de faglige udviklingsmuligheder, der vil være både på kort og lang sigt. Det er mit indtryk, at der er stort fokus på medarbejderens trivsel og udvikling samt en masse inspirerende og fagligt dygtige ledere og kollegaer. – Andreas Hansen, Consultant, Keepers Consulting.

2 skarpe fra Andreas

Hvordan har din første måned været i Keepers?

  • Min første måned hos Keepers har været rigtig spændende. Jeg har mødt en masse nye gode kollegaer, som har taget godt imod mig. Jeg er blevet udfordret med mange spændende og givende opgaver.

Hvad er det bedste ved din nye arbejdsplads?

  • Det bedste ved min nye arbejdsplads er de arbejdsmæssige forhold og de initiativer, der bliver taget for medarbejdernes trivsel. Der er et stærkt socialt sammenhold på trods af, at mange af os er spredt ud på diverse opgaver til dagligt. Derudover er der altid mulighed for faglig sparring med kollegaer og for assistance, hvis man møder udfordringer.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.