Blog

18.01 2022 af Kristina Ege Scharff

Vi er mildest talt ellevilde over at have fået Pia med på holdet, og vi glæder os til at se Keepers udvikle sig i det nordjyske, hvor vi kommer til at hjælpe en masse nye kunder. Tag rigtig godt imod vores nye Senior Manager, Pia Meyer, der fremover skal servicere vores kunder i det nordjyske.

 

Tung ressource skal opbygge og drive ny afdeling i Aalborg
Gennem længere tid havde Pia fulgt udviklingen hos Keepers, idet hun kendte Katja, Partner & Indehaver i Keepers, som hun tidligere har arbejdet sammen med i Deloitte. Da muligheden for at blive en del af Keepers vækstrejse bød sig, var hun derfor ikke i tvivl om, at hun var nødt til at springe ud i det.

Jeg har fulgt Keepers på sidelinjen igennem lang tid og har altid tænkt, at Keepers havde et lækkert og professionelt brand. Jeg ved også, at Katja står for kvalitet, så derfor var jeg ikke i tvivl om, at det skulle være Keepers, da chancen bød sig. – Pia Meyer, Senior Manager i Keepers Aalborg.

Efter et møde med Partnergruppen i Keepers, hvor kemien var helt i top, var der ikke langt fra tanke til handling, og Pia startede således som Senior Manager hos Keepers i Aalborg per 1./1-2022.

Pia kommer med erfaring fra bl.a. Deloitte og senest Beierholm som chef for Outsourcing. Hun har en HD og en cand.merc. aud fra Aalborg Universitet og skal som Senior Manager i Keepers være med til at opbygge og drive den nystartede Consulting-afdeling i Aalborg.

Kommer med stort netværk
Pia kommer med et stort netværk i branchen og skal bl.a. være med til at tiltrække lønressourcer, som er stærkt tiltrængte. Kontoret i Aalborg skal primært være et interim/consulting-kontor, med mulighed for at have lønressourcer siddende, så vi kan matche den store efterspørgsel, vi oplever på området.

Relationsskabende og sans for procesoptimering
Pia brænder for at sætte det bedste team og matche sine kunders behov. Hun er knivskarp, når det kommer til at skabe struktur og overblik for kunden og kan lide at arbejde med procesoptimering og systemer. Vi kender Pia som rolig, udholdende og god til at lytte og opbygge relationer. Hun er fuld af ideer og elsker sparring på tværs, så hun kan udvide horisonten og lære noget nyt.

Tag godt imod Pia, og giv hende et kald på tlf. 22 86 35 55, hvis du har brug for assistance i økonomifunktionen.

 

 

 

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.