Kontakt

Blog

Indlæg i samme kategori

Velkommen til Amalie, Cassandra og Marianne, vores tre seneste tilføjelser til Consulting-teamet. Vi er utrolig stolte over at have landet så tung og dygtig en profil som Mariannes og glæder os over, at de to friske talenter Amalie og Cassandra har valgt lige netop Keepers.

 

 

Nyuddannet talent med positivt mindset

 

 

Cassandra er uddannet cand.merc. i Accounting, Strategy and Control fra Copenhagen Business School, hvorfra hun også er uddannet bachelor i HA Almen Erhvervsøkonomi. Som Assistant Consultant sidder Cassandra med forskellige typer af bogholder-opgaver og er i fuld gang med at suge til sig af ny viden og praktisk erfaring.

Cassandra arbejder altid med fokus på at søge de bedste løsninger for sine kunder og har et positivt mindset, der smitter af på alle omkring hende. Hun går struktureret og detaljeorienteret til sine opgaver, og som kunde vil du opleve høj kvalitet i de aftalte leverancer.

 

 

 

Høj standard for kunderne, nærværende ledelse og kollegialt sammenhold – værdier som Marianne ville bidrage til

Marianne er uddannet HDR og cand.merc.aud fra CBS. Hendes karriereforløb startede oprindeligt med seks år i revisionsbranchen, hvorefter hun arbejdede som konsulent med varetagelse af outsourcet bogholderi og senere i rollen som leder af et interim-team.

Marianne har derudover været ude på den anden side af skrivebordet i roller som Finance Manager og Head of Accounts, men valgte for tre år siden at vende tilbage til konsulentbranchen i rollen som manager indenfor outsourcet bogholderi.

Hun valgte Keepers for igen at arbejde på interimbasis hos kunderne, hvor hun med stor fornøjelse lader sig udfordre i projektlederrollen, for at skabe de bedste resultater hos kunderne, samtidig med at hun som Manager hjælper vores unge talenter godt på vej i deres faglige og personlige udvikling.

Jeg sætter barren højt, og min ambition om at levere kvalitet til kunden og gerne mere end forventet, med stort engagement og involvering med kunden i fokus, matcher målsætningen hos Keepers. Samtidig er det allerede tydeligt for mig, at der bliver lagt stor vægt på den nærværende ledelse og det kollegiale sammenhold hos Keepers, hvilket er en virksomhedskultur og et værdisæt, som jeg også lægger til grund for min ledelsesstil.

Vi er både taknemmelige og stolte over, at disse dygtige mennesker har valgt at takke ja til at blive en del af Keepersfamilien.

 

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.