Blog

30.06 2021 af Kristina Ege Scharff

Stor vækst på kundeporteføljen og dermed et stigende antal medarbejdere satte nye krav til lønhåndtering hos Verisure. Derfor ønskede de et hold eksperter på sagen, der kunne sikre korrekt lønbehandling – hver gang. Verisure var ikke i tvivl om, at Keepers kunne levere netop det.

Eksperter der brænder for deres fag

Væksten betød bl.a., at omkostningerne til både ansatte i lønafdelingen og lønbureau ville blive alt for høje på sigt. Og deraf opstod ønsket om en fast outsourcing-partner, der kunne håndtere løndelen i Verisure.

”Vi er gået fra 90 til 950 medarbejdere, og derfor ville vi gerne have eksperter på sagen – nogle der virkelig brænder for løn og lønkørsel og sikrer, at lønnen altid er korrekt. Det vidste jeg, at Keepers kunne levere, uden jeg behøvede at ansætte en hel hær af medarbejdere til en lønafdeling. Ved at bruge Keepers som outsourcing-partner har jeg hele ”hæren”, når jeg skal bruge den, men ikke omkostningerne, når jeg ikke skal.” – sådan udtaler HR Director i Verisure, Vibeke Janca-Jensen.

Interimaftale førte til fast samarbejde

Verisure havde allerede kendskab til Keepers, idet de indgik en interimaftale i en periode, efter deres in-house bogholder var fratrådt sin stilling. På det tidspunkt havde Verisure allerede outsourcet løndelen til Bluegarden, men Keepers lagde billet ind på opgaven og startede officielt op som outsourcing-partner i februar 2019.

 

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.