Blog

29.06 2023 af Kristina Ege Scharff

Siden TekniCleans begyndelse har virksomheden haft en progressiv tilgang til løsning af administrative udfordringer. Derfor var samarbejdet med Keepers et naturligt ’next step’ i rejsen mod digitalisering og automatisering af økonomifunktionen.

Samarbejdet med Keepers blev for godt tre år siden initieret på grund af TekniCleans behov for øget sparring og support på deres lønsystem. Pia Nicolaisen, Økonomidirektør i TekniClean havde kendskab til Andreas Østergaard Borris, stifter af Keepers og havde fulgt virksomhedens udvikling på sidelinjen. Pia Nicolaisen fik en god dialog med Andreas Østergaard Borris, som straks anbefalede hende at tage fat i Maria Bjerg, Partner i Payroll, for at få den bedste lønløsning. På baggrund af dette besluttede Pia at hyre interim assistance ind og senere etablere en outsourcingløsning til håndtering af deres lønfunktion.

Hvis vi skulle håndtere opgaven internt, ville det kræve ressourcer til at vedligeholde og selv betale licens til systemer osv. Der er en stor fleksibilitet for os i at have dette setup. – Pia Nicolaisen, Økonomidirektør i TekniClean.

Implementering af Innovativ Timeregistrering: TekniClean Optimerer Lønprocesser gennem Automatiseret App-Løsning

Samarbejdet med Keepers har ikke kun lettet byrden af lønadministration for TekniClean, men har også resulteret i implementeringen af et nyt timeregistreringssystem. Ved hjælp af en app kan medarbejdere nu stemple ind og ud direkte fra deres telefoner. Dataene registreres i timeregistreringssystemet, som efterfølgende behandler og beregner lønningerne.

Vi havde et excelark til manuel registrering af timelønnede, men havde brug for en automatiseret proces. Vi gik i luften med det i marts og skal stadig lige finde arbejdsgangen i det, men vi er sikre på, at det omkostningsmæssigt indhenter sig, når vi får styr på vores nye kontrolprocesser og bliver fortrolige med arbejdsgangene. – Pia Nicolaisen.

Skræddersyede Løsninger med Fokus på Personlig Ressourceallokering

I Keepers forsøger vi altid at matche vores kunder med den helt rigtige ressource – en der har både fagligheden til den specifikke opgave og personligheden, der kan passe ind i kundens virksomhed.

Med Keepers bliver man altid tildelt den helt rigtige ressource, og så er det ligegyldigt hvor i landet, de er placeret. De kigger altid ind i, hvad mennesket kan, og det er virkelig rart, at man ikke bare er et projekt i rækken, men at de faktisk allokerer den bedste ressource til opgaven. – Vivi Andreasen, HR-Partner i TekniClean.

De tænker altid på helheden

Keepers håndterer i dag lønfunktionen fra A-Z for TekniClean på en outsourcingløsning, der er skalérbar og fleksibel. Det betyder, at TekniClean selv leverer input til løn, og at systemhåndtering og faglig ekspertise ligger hos Keepers.

Ud over de daglige driftsopgaver, som ligger fast hos Keepers, har man hos TekniClean også benyttet sig af Keepers dygtige konsulenter på specifikke projekter, når der er opstået et behov for at optimere interne processer.

Keepers er gode til at tænke helhedsløsninger. Lige meget om det er ”almindelige” bogføringsprocesser eller lønkørsler. Det skal man også tage med i regnestykket, når man kigger på, om det økonomisk kan betale sig med en outsourcingløsning. – Vivi Andreasen.

Pia Nicolaisen tilføjer: Der er god sparring på alt, hvad vi kommer med af spørgsmål. I og med at vi ikke er en større administration, er det en god ekstra medarbejder, som kan række videre ud, hvis behovet er der.

T.v. Vivi Andreasen, HR-Partner, og Pia Nicolaisen, Økonomidirektør i TekniClean.

Keepers’ kompetenceudvikling og kommunikationseffektivitet imponerer

Pia udtrykker fuld tilfredshed med Keepers igennem årene og bemærker en bemærkelsesværdig vækst i Keepers kompetencer, i takt med at virksomheden er vokset sig større.

Keepers’ evne til at levere et bredt spektrum af services er kun blevet stærkere med tiden. Jeg har især lagt mærke til deres professionelle tilgang og effektive kommunikation, som vi mærker, når vi er i direkte dialog med jer, men også via det I afspejler udadtil på fx sociale medier. – Pia Nicolaisen.

Ifølge Vivi Andreasen bærer enhver interaktion med Keepers tydeligt præg af en dyb entusiasme for deres arbejde. Uanset hvem man snakker med i organisationen, er der en gnist, der afspejler en passion for opgaverne. Det er ikke bare en entusiasme, der skaber en dynamisk atmosfære – det skaber også en stærk følelse af tillid.

I udstråler, at det er et fedt sted at være. Man føler sig tryg, når man kan mærke, at konsulenten bare tænker ”FED OPGAVE” – Vivi Andreasen.

Har du også behov for assistance i lønfunktionen? Keepers tilbyder den højeste kvalitet og råder over de skarpeste kompetencer inden for lønområdet. Giv Maria Bjerg, Partner i Payroll, et kald på +45 22 20 26 95.

Om TekniClean

TekniClean er et rengøringsselskab båret af 250 engagerede, dygtige og erfarne medarbejdere. Med smil på læben og blik for den ekstra gode service udfører de kvalitetsbevidst fødevarerengøring med stolthed hver eneste dag. TekniClean er grundlagt i 2003 og har siden 2006 været Danmarks næststørste leverandør af rengøring til fødevareindustrien.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.