Kontakt

Blog

Indlæg i samme kategori

20.06 2024 af Julia Koch Poulsen

Jeudan står med CSRD-direktivet overfor nye omfattende lovkrav for virksomheders bæredygtighedsrapportering, hvorfor Keepers siden oktober 2023 har assisteret på ESG-området med ekstra ressourcer, viden og sideløbende sparring hos Jeudan.

Jeudan står som så mange andre virksomheder overfor lovkravene til bæredygtighedsrapportering, CSRD, også kendt som Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Jeudan havde brug for assistance, og foretog derfor en grundig undersøgelse af markedet for at finde den helt rigtige udbyder. Efter en omfattende evaluering af potentielle samarbejdspartnere, er vi hos Keepers yderst taknemmelige for, at Jeudan har valgt os som deres samarbejdspartner indenfor ESG.

Et af de afgørende parametre for valget af Keepers var vores evne til klart og tydeligt at formidle det indre formål med ESG samt vores viden om cirkulær økonomi, som satte scenen for hele deres organisation.

Det var vigtigt for os, at hele vores organisation fik en dybere forståelse for ESG og vigtigheden af dette, så det ikke blot blev ren compliance. – Annemette Thrane Wind, ESG Financial Controller hos Jeudan.

En struktureret proces for ESG-indsatsen og bæredygtighedsrapporteringen

Keepers ESG-assistance hos Jeudan har omfattet flere faser, som blev tilpasset Jeudans behov. I den indledende fase fik vi kortlagt og illustreret Jeudans værdikæde.

Med afsæt i Jeudans værdikæde, har vi opstillet Jeudans påvirkninger, risici og muligheder (IRO) og en dertilhørende dobbelt væsentlighedsanalyse jf. de gældende CSRD-forskrifter. Dette arbejde er foretaget inde i Keepers’ egen CSRD-platform, som er en dynamisk applikation, Keepers har udviklet med henblik på at automatisere og dokumentere virksomhedernes CSRD-arbejde.

CSRD-appen hjælper derudover også virksomhederne med at filtrere de uvæsentlige datapunkter fra, når der skal foretages en Data Gap-analyse, ligesom den på en nem og overskuelig måde giver din virksomhed mulighed for at visualisere og analysere dine ESG-data samt lave handlingsplaner for indhentningen af de udestående datapunkter.

Det samlede arbejde og analyse har kastet en samlet baseline rapport af sig, hvori Jeudan har fået beskrevet deres værdikæder, dobbelt væsentlighedsanalyse og fået præsenteret et overblik over deres tilgængelige og udestående datapunkter, samt fået udarbejdet en udførlig plan for indsamlingen af de resterende datapunkter.

Forløbet har været designet med afsæt i Jeudans ønsker, og har blandt andet inkluderet en række workshops med fokus på forståelse og læring samt interviews med interne stakeholders.

Keepers har givet os et rigtig godt udgangspunkt for vores arbejde med CSRD. Der er blevet etableret effektive processer og skabt en solid struktur på dette område. – Annemette Thrane Wind, ESG Financial Controller hos Jeudan.

Et komplekst område: Udvikling og læring undervejs

Jeudan har oplevet et positivt samarbejde med Keepers på trods af, at det er et komplekst område med en ny lovgivning.

”Samarbejdet har båret præg af, at begge parter har lært og udviklet sig undervejs. Keepers har været meget lydhør over for vores inputs og har så vidt muligt indarbejdet dette løbende. Det har også været en proces, hvor vi har skullet afdække, hvad der er vigtigt for vores forretning, og Keepers har været dygtige til at tilpasse processerne til os.” – Annemette Thrane Wind, ESG Financial Controller hos Jeudan.

Ordentlighed, kvalitet og ansvarlighed i centrum

Keepers kerneværdier og det fundament, vi bygger vores arbejde på, er ordentlighed og forpligtelse til at levere ydelser af høj kvalitet til tiden til vores kunder. Dette har Jeudan bemærket.

Hos Jeudan går vi utroligt meget op i ordentlighed, og det har vi virkelig også oplevet i samarbejdet med Keepers. De leverer det, de lover, inden for de aftalte deadlines. Vi har i den grad fået det, vi forventede – og mere til. Keepers har lagt en stor indsats i arbejdet, hvilket vi er meget taknemmelige for. – Annemette Thrane Wind, ESG Financial Controller hos Jeudan.

I Keepers er vi både stolte og ydmyg over de flotte ord fra Jeudan, og nærvær i samarbejdet med vores kunder er helt afgørende for succes.

”Vi oplever stor ansvarlighed og forpligtelse fra Keepers. Det er ikke ”bare” endnu en opgave, men en opgave, som de går passioneret og ansvarsfuldt til. Jeg har næsten følt mig som en del af Keepers, og på samme måde har Keepers konsulenter sandsynligvis følt sig som en del af Jeudan.” – Annemette Thrane Wind, ESG Financial Controller hos Jeudan.

Et nærværende samarbejde, som bygger på åbenhed og engagement

Hos Keepers yder vi altid vores ypperste for at samarbejde med vores kunder på en nærværende måde og give hver kunde en følelse af at være unik.

Hos Jeudan har vi virkelig følt, at vi har været vigtige for Keepers. Vi har haft følelsen af, at vi har været jeres eneste kunde. Det har været den bedste kundeservice og et nærværende samarbejde. – Annemette Thrane Wind, ESG Financial Controller hos Jeudan.

Åbenhed og ærlighed er vigtigt i opbygningen af tillidsfulde relationer til vores kunder, og så ved vi, at tilgængelighed er en bærende faktor i samarbejdet med eksterne konsulenter. Derfor sender vi ikke blot en konsulent ud på en opgave, men en medarbejder, som forsøger at indgå som en del af kundens team på lige fod med øvrige medarbejdere i organisationen.

Fra Keepers konsulenter har vi oplevet stor tilgængelighed og positivitet. De har været gode til at dele ud af sig selv, og det gør bare, at man opbygger en personlig og tillidsfuld relation. Det er jo netop fundamentet for et godt samarbejde. – Annemette Thrane Wind, ESG Financial Controller hos Jeudan.

Om Jeudan

Jeudan er Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed. De råder over 200 ejendomme til en samlet værdi af ca. 34 milliarder DKK, og i dag ejer de ca. 1. mio. kvadratmeter primært beliggende i indre København og på Frederiksberg. Én af grundpillerne i Jeudans forretningsmodel er at bevare Københavns klassiske og historiske ejendomme med henblik på varigt ejerskab. I 125 år har de været med til at bevare og vedligeholde smukke ejendomme i København.

 

Billedkreditering: Jeudan A/S.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.